Osmaniye’de sağlık ocağına giren yılan paniğe neden oldu

Osmaniye’de sağlık ocağına giren yılan paniğe neden oldu

Osmaniye’de bir sağlık ocağına giren yılan, kısa süreli paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle yakalanan yılan, doğal yaşam alanına salındı.

Osmaniye’de bir sağlık ocağına giren yılan, kısa süreli paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle yakalanan yılan, doğal yaşam alanına salındı.
Olay, Merkez Dr. İhsan Göknal Mahallesi’nde bulunan 21 Nolu Sağlık Ocağı’nda meydana geldi. Sağlık ocağına yılan girdiğini fark eden vatandaşlar ve sağlık çalışanları, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sağlık ocağında yaptığı kontrollerde yılanı bir odadaki dolabın arkasında buldu. Özel bir aparatla yakalanan yılan, özel bir torbaya konularak sağlık ocağından çıkarıldı. Kısa süreli korku ve paniğe neden olan yılan, daha sonra doğal yaşam alanına bırakıldı. Yaşanan olay nedeniyle sağlık çalışanları ve hastalar kısa süreli tedirginlik yaşarken, itfaiyenin hızlı müdahalesi sayesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. 



Osmaniye 9.07.2025 16:18:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

2

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

3

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

4

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

5

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

6

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

7

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

8

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından

9

Alanyaspor - Fatih Karagümrük maçının ardından

10

Alanyaspor-Fatih Karagümrük maçının ardından