Osmaniye’de şemsiyeli 2 kadın hırsız, polis ekiplerince yakalandı

Osmaniye’de şemsiyeli 2 kadın hırsız, polis ekiplerince yakalandı

Osmaniye’de güvenlik kameralarına yakalanmamak için şemsiye ile kendilerini saklayarak girdikleri daireden çok miktarda para ve ziynet eşyası çalan 2 kadın hırsız polis ekiplerince kısa sürede yakalandı

Osmaniye’de güvenlik kameralarına yakalanmamak için şemsiye ile kendilerini saklayarak girdikleri daireden çok miktarda para ve ziynet eşyası çalan 2 kadın hırsız polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Şüpheli, Berfin Ç. ve Zeliha Ç. Sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. 
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 23 Ocak’ta merkez ilçede bir daireden meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polis, girdikleri apartmanın içerisine güvenlik kameralarından yüzlerini gizleyerek giren şüpheli iki kadının olduğunu, dairelerin kapılarını dinleyip, kapı zillerini çalıp, boş olduğundan emin olduktan sonra yanlarında getirdikleri levye, boru anahtarı ve tornavida yardımı ile kırarak girdikleri belirledi. Evde bulunan değerli ziynet eşyası ve paraları aldıkları hırsızlık olayıyla ilgili yapılan 2 saatlik bir çalışmada hırsızlık yapan şahısların kimlikleri ve kaldıkları yerler tespit edilerek kaldıkları yerlere operasyon düzenlendi. Şüpheli Berfin Ç. ve Zeliha Ç. kıskıvrak yakalanırken, araziye sakladıkları 10 adet çeyrek altın, 3 adet tam altın, 3 adet bilezik, 2 adet yüzük, 30 dolar para ve 5 bin 200 TL para ele geçirildi. 
Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki zanlı, sevk edildikleri mahkemede, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

 



Osmaniye 26.01.2024 14:32:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü