Osmaniye’de, Şiddete Maruz Kalan Köpek Sahiplendirildi

Osmaniye’de, Şiddete Maruz Kalan Köpek Sahiplendirildi

Osmaniye’de sahibinin şiddetine maruz kalan köpek, Osmaniye Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki bir haftalık tedavisinin ardından sahiplendirildi.

Osmaniye’de sahibinin şiddetine maruz kalan köpek, Osmaniye Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki bir haftalık tedavisinin ardından sahiplendirildi. Yeni yuvasına yerleşen köpeğin, barınak görevlilerince ara ara kontrol edilip, sağlık yönünden bakımlarının yapılacağı kaydedildi. 

Osmaniye’de evinde beslediği köpeğini paspasla dövdüğü ve şiddet anlarının cep telefonu kamerasına yansıdığı olay sonrası polis harekete geçti. Belirtilen adrese giden ekiplerce yapılan incelemede köpeği dövdüğü belirlenen H.E. gözaltına alındı. Vücudunda darp ya da yara izi bulunmayan köpeğe ise el konuldu. H.E.'ye 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında 4 bin 554 TL idari para cezası yazılarak, serbest bırakıldı. 

Veteriner tarafından muayene edilen köpek ise gerekli tedavilerin yapılması için Osmaniye Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü. Burada yaklaşık bir haftadır bakım ve tedavisi yapılan köpek, daha sonra bir vatandaşa sahiplendirildi. Kalıcı yuvasına yerleşen köpeğin, yine barınak görevlilerince ara ara kontrol edilerek, bakımlarının yapılacağı kaydedildi.



Osmaniye 22.07.2023 14:41:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

2

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

3

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

4

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

5

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

6

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

7

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

8

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

9

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

10

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi