Osmaniye’de TYP Çalışanları sürekli iş istiyor

Osmaniye’de TYP Çalışanları sürekli iş istiyor

Osmaniye’deÇalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından belirlenen çeşitli kurumlarda görevli, Toplum Yararına Program (TYP) çalışanları, büyük bir merakla kadro müjdesi bekliyor

Osmaniye’deÇalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından belirlenen çeşitli kurumlarda görevli, Toplum Yararına Program (TYP) çalışanları, büyük bir merakla kadro müjdesi bekliyor. 
Karaçay tesislerinde bir araya gelen TYP Çalışanları, iş sürekliliği konusunda yetkililerden müjdeli haber beklediklerini ifade ettiler. 
Gurup adına açıklama yapan TYP Çalışanı Rukiye Deniz, “Sayın Cumhurbaşkanımız, işçinin ve mazlumun yanında. Depremzede TYP Çalışanları olarak mağdur durumdayız ve bu işe gerçekten ihtiyacımız var. Biliniyor ki TYP çalışanları kısa süreli çalışanlar, 6 aydan sonra iş çıkışı yapılıyor ve bizler doğru düzgün işler bulamıyoruz. O yüzden devletimizin güzel haberlerini bekliyoruz. Onlar müjdeyi, güzel haber vermeyi seviyorlar, bizi de sevindirmelerini istiyoruz.” Dedi. 
Diğer çalışanlar Leyla Yağcı, TeyfikBozkurt ve Hasan Hüseyin Erman’da devlet büyüklerinden sürekli iş konusunda destek istediklerini belirterek, “Bizlerde sürekliliği olan iş istiyoruz” diye konuştular.  



Osmaniye 12.02.2024 16:03:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

2

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

3

Osmaniye'de uçurtma şenliği

4

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

5

Osmaniye'de 5 düzensiz göçmen yakalandı

6

Hemşehrimiz Şehit Oldu

7

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

8

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

9

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

10

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret