OSMANİYE’DEKİ BETON SANTRALİ MÜHÜRLENDİ

OSMANİYE’DEKİ BETON SANTRALİ MÜHÜRLENDİ

Beton Santrali bu sabah saat 10.00 sularında, Osmaniye Belediyesi Zabıta Ekipleri ve polisler tarafından mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.

Osmaniye’nin Karaçay Mahallesi’nde kurulu bulunan Beton Santrali bu sabah saat 10.00 sularında, Osmaniye Belediyesi Zabıta Ekipleri ve polisler tarafından mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.

Osmaniye’nin Karaçay Mahallesi’nde kurulu bulunan Beton Santrali daha önce mühürlenmiş ve söz konusu mühür işletme sahibi tarafından kırılarak faaliyetlerine devam edilmişti. Bugün sabah yine bir kez daha mühürlendi ve faaliyetlerine son verildi.

Mahallenin büyük tepkisini çeken Beton Santrali için, CHP Osmaniye Milletvekili TBMM’de konuşma yaparak, konuyu gündeme taşımıştı. Daha sonra mahalle sakinlerini ziyaret eden Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor’da yaptığı açıklamada, yetkililerle gerekli görüşmeyi yaptığını ve 20 Kasım’da beton santralinin kapatılacağı sözünü aldığını hatırlatmıştı.

Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor’un verdiği tarihten 2 gün önce beton santrali kapatılarak faaliyetleri durduruldu.

     



Osmaniye 20.11.2020 16:39:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği