Osmaniye’den 47 sporcu, Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılacak

Osmaniye’den 47 sporcu, Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılacak

Osmaniye’de düzenlenen Kick Boks il seçmelerinde başarılı olan 47 sporcu, Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılacak.

Osmaniye’de düzenlenen Kick Boks il seçmelerinde başarılı olan 47 sporcu, Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılacak. 

Kick Boks Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler-Gençler Bay-Bayan Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 21-28 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek. Bu önemli organizasyona katılmak için Osmaniye’de yapılan il seçmeleri büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Seçmelere yaklaşık 84 sporcu katıldı. Sporcular Point Fighting, Light Contact, Kick Light, Full Contact, Low Kick ve K1 olmak üzere 6 farklı branşta kıyasıya mücadele etti. İl seçmelerinde başarılı olan 47 sporcu, Osmaniye’yi Antalya’da temsil etmeye hak kazandı.

Gençlik ve Spor İl Müdür Yusuf Çebi, “Sporcularımızı azim ve başarılarından dolayı kutluyor, Türkiye Şampiyonası’nda Osmaniye’ye yeni zaferler kazandıracaklarına inanıyoruz.” Dedi.



Osmaniye 11.01.2025 19:08:00 0

İlginizi Çekebilir

1

ATP 2025'te 5,7 milyar lira gelir elde etti

2

Innovance, Forbes Türkiye "Girişim 2026" listesinde birinci oldu

3

Liselilerle derse giren kedi "Pakize" okulun 470'inci öğrencisi oldu

4

Ringe çıkan Adanalı kadınlar hem stres atıyor hem savunma tekniklerini öğreniyor

5

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sabancı'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

6

Bilgi Üniversitesi kurucularından Prof. Dr. Duruiz için "Emeritus Profesörlük" töreni düzenlendi

7

Adana'da bir kadın eşi tarafından öldürüldü

8

Yapay Zekâ: Hayatımızın Merkezi Mi?

9

Honor ve ARRI'den "ARRI Görüntü Bilimi" yaklaşımını akıllı cihazlara taşıyan işbirliği

10

Adana'da 1 ton 650 kilogram kaçak tütün ele geçirildi