Osmaniyeli Yönetmenin İlk Filmi Vizyona Giriyor

Osmaniyeli Yönetmenin İlk Filmi Vizyona Giriyor

Kadirli?li yönetmen Mustafa Kemal Kural?ın senaryosunu  ve yönetmenliğini yaptığı ??Cüzdandaki Leke?? yakında vizyona giriyor. 

Çekimleri İstanbul?da yapılan filmde Fuat Akyol ve Emrah Aksoy rol aldılar. 

Konusu  reel zamanda geçen filmde,  Saygın iş adamı olan Selim`in hayatı ansızın gelen bir telefonla altüst olur.Arayan kişi Selim`in canından çok sevdiği kızı Eylül`ü kaçırdıklarını söyler  ve serbest kalabilmesi için fidye ister.Selim kızının güvenliği için polise gitmeyip istenilen parayı buluşma noktasına götürür.Buluşma yerine geldiğinde etrafta kimse yoktur.   

          Selim çaresiz bir şekilde etrafına bakınırken telefonu çalar.Arayan kişi Selim`e 2 dakika geç kaldığını söyleyerek telefonu kapatır.Bunun üzerine Selim kızından haber alamaz.Kızının öldürüldüğünü düşünse de bir umutla bütün imkanlarını kullanarak, hayatını kızını bulmaya adar.Bu arada Selim`i karısı da terk etmek zorunda kalır.Artık Selimin gözü iyice kararmıştır.

           Bir yıl sonra Selim`in yolu psikologu aracılıyla Ali`yle kesişir.Ali eski bir boksördür.Alinin hayattaki tek amacı  lösemi hastası olan oğlunu tedavi ettirebilmektir.

Yeni sinema teknikleri ve efektlerinin kullanıldığı film ile ilgili bilgilere ??cuzdandakileke.com?? adresinden ulaşılabileceğini söyleyen Mustafa Kemal Kural yaptığı açıklamada ilk çalışması olan uzun metrajlı filimden çok umutlu olduğunu belirtti. ??Aslında bu filmi Kadirli de çekmek istemiştim, şartlar izin vermedi. Bundan sonraki ilk çalışmamı Kadirli?de çekeceğim. Bu hem doğduğum ve  yaşadığım Çukurova topraklarına bir vefa borcumdur, hem de bana şekil veren memleketimin tanıtımına bir katkı olacaktır?? dedi.



Güncel 25.10.2016 05:07:06 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi