Osmaniyeli Hukuk Fakültesi öğrencisi, ödülünü Filistin’e bağışladı

Osmaniyeli Hukuk Fakültesi öğrencisi, ödülünü Filistin’e bağışladı

Osmaniyeli Hukuk Fakültesi öğrencisi, ödülünü Filistin’e bağışladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması'nda Osmaniye il ikincisi olan Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Ayşe Öz, takdir toplayan bir davranışa imza attı. Yarışmada kazandığı para ödülünü kişisel ihtiyaçları için kullanmak yerine, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Filistin’e ulaştırılmak üzere vekâletle kurban bağışı yapan Öz, yardımseverliği ve duyarlılığıyla gönülleri kazandı. 
Osmaniye İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Osmaniye Şubesi Başkanı Ali Çakmak, genç öğrencinin bu anlamlı davranışını şu sözlerle değerlendirdi: “Gençliğin imanla, ilimle ve iyilikle yoğrulması için çaba gösteriyoruz. Hukuk fakültesi öğrencisi Ayşe kızımız, sadece yarışmada değil, gönüllerde de birinci olmuştur. Onun Filistinli kardeşleri için yaptığı bu güzel davranış ve ümmet bilinci bizlere umut vermektedir. Rabbim kendisinden razı olsun, başarılarını daim eylesin.”
İl Müftüsü Çakmak, gençliğe yönelik yürütülen manevi ve kültürel çalışmaların meyvelerini verdiğini belirterek, Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması gibi etkinliklerin yalnızca bilgi kazandırmakla kalmayıp değer ve bilinç oluşumuna da katkı sunduğunu ifade etti. 



Osmaniye 5.06.2025 15:44:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: