Osmaniye`nin artık "İMAM FISTIĞI" var

Osmaniye`nin artık

Osmaniye?nin tanınan işadamlarından, Ticaret Borsası eski başkanlarından İmam Hüseyin Çelik, yeni hizmete açtığı ?İmam Yerfıstığı? adlı işletmesinin tanıtımını yaptı.

Çelik, Ottoman Resteurantta düzenlediği basın toplantısında, yerfıstığının kentin önemli ürünlerinden birisi olduğunu belirtti.

İstiklal Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Çalık Süleyman Caddesinde hizmet veren işletmede yerfıstığı ürünlerinin yanı sıra kuruyemiş, kurukahve ve şekerleme çeşitlerinin de satışının yapıldığını kaydeden Çelik, kaliteli yerfıstığı ve paketlemede iddialı olduklarını söyledi.

Yerfıstığı pazarlamada ve satışında halka sunumunun önemli olduğuna dikkat çeken Çelik, işletme olarak paketlemede kullanacakları yöntem hakkında bilgi verdi.

Kaliteli hizmet için çalışacağını ifade eden Çelik, ?İşyerimize bütün halkımızı davet ediyoruz. Kentimizin önemli ekonomik gelirlerinden olan yerfıstığının ve çeşitli ürünlerin satışını yaptığımız işyerimizde halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız.?

Çelik, işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, basın mensuplarına üzerinde yerfıstığı ve kentin tanıtımının yapıldığı paketler içerisinde yerfıstığı hediye etti. 



Güncel 25.10.2016 04:55:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye Katılım Sigorta'dan TARSİM'e ziyaret

2

Belen'de Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

3

Biruni Teknopark Tech Export Türkiye Summit 2025'te ödül aldı

4

Sumbas ilçesinde çiftçilere 10 bin zeytin fidanı dağıtıldı

5

Kozan'da hastane önünde bekleyenlere çorba ikram edildi

6

Toptalent'tan Mitsubishi Electric Türkiye yöneticisine insan kaynakları ödülü

7

Migros üçüncü kez "Global A Liderleri" listesinde

8

Akbank mobil bankacılıkta tüm güvenlik işlemlerini tek menüde topladı

9

CW Enerji panelleriyle Polyteks'in enerji ihtiyacına kalıcı çözüm

10

Morpara uluslararası para transferinde yeni özellikleri devreye aldı