Osmaniye'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yılı Çoşkuyla Kutlanacak

Osmaniye

7 OCAK KURTULUŞ KOŞUSUNA KAYITLAR BAŞLADI

KURTULUŞ KOŞUSUNA SON BAŞVURU 29 ARALIK CUMA

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlanacak. Kutlama etkinlikleri kapsamında 4 Ocak Perşembe tarihinde yapılacak olan 7 Ocak Kurtuluş Koşusuna kayıtlar başladı.

Osmaniye Belediyesi tarafından Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü destekleriyle düzenlenen yarışmaya katılmak isteyen sporcu ve öğrenciler 29 Aralık Cuma günü saat 17.00’a kadar Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir.

7 OCAK KURTULUŞ KOŞUSU 8 KATEGORİDE DÜZENLENECEK

Osmaniye Belediyesi organizasyonunda Osmaniye Valiliği öncülüğünde düzenlenen etkinlikler kapsamında yapılacak olan kurtuluş koşusu, ortaokullar kız-erkek, liseler ve gençler kız-erkek, 40-60 yaş veteranlar kadın-erkek, 60 yaş üstü veteranlar ve belediye personelleri olmak üzere 8 farklı kategoride yapılacak. Her kategoride dereceye girenlere Osmaniye Belediyesi tarafından madalya ve ödül verilecek.

7 OCAK SATRANÇ TURNUVASI BAŞVURULARI BAŞLADI

SATRANÇ TURNUVASI SON BAŞVURU TARİHİ 4 OCAK PERŞEMBE

Osmaniye’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Osmaniye Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Osmaniye İl Temsilciliği ile birlikte düzenlenen satranç turnuvası başvuruları başladı.

7 Ocak Satranç Turnuvası 8 kategoride yapılacak. Her kategoride dereceye girenlere Osmaniye Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verilecek.

Osmaniye Merkez Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan 7 Ocak Satranç Turnuvasına başvuru yapmak isteyen katılımcılar www.osmaniye.tsf.org.tr adresi üzerinden online olarak yapabilecekler.

Yarışmaya katılım için son başvuru tarihi 04.01.2024 mesai bitimine kadar olarak belirtildi.

LİSELER ARASI ŞİİR OKUMA YARIŞMASINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şiir Okuma yarışmasına başvurular başladı.

‘Osmaniye’de Milli Mücadele ve 7 Ocak Şiirleri’ konulu Liseler arası şiir okuma yarışmasına başvurular Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacaktır.

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen şiir okuma yarışmasına katılım için son başvuru tarihi 29 Aralık Cuma olarak belirlendi.

Yarışmanın şartnamesine ve başvuru formuna www.osmaniye-bld.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.



Osmaniye 16.12.2023 00:14:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

2

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

3

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

4

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

5

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

6

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

7

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

8

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

9

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

10

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi