Osmaniye’nin kavşak yolları, giriş çıkış yollarında yoğun çalışma

Osmaniye’nin kavşak yolları, giriş çıkış yollarında yoğun çalışma

Osmaniye’nin kavşak yolları, giriş çıkış yollarında sürdürülen çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Osmaniye’nin kavşak yolları, giriş çıkış yollarında sürdürülen çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor. İki farklı noktalarda sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Erdinç Yılmaz, “Bu yolların bir an evvel bitmesi, Osmaniye'miz adına, hemşehrilerimizin rahat etmesi anlamında çok önemli. Bunun üzerinde ısrarla duruyoruz.” Dedi. Vali Yılmaz, yapımı devam eden Toprakkale-Mustafabeyli Otoban Bağlantı Yolu'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. 
YOLLARIMIZIN ÇOK İYİ OLDUĞU GÜNÜ HEYECANLA, BEKLİYORUZ
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz yaptığı açıklamada, “Toprakkale İlçemizdeyiz. Osmaniye’mizin kavşak yolları, giriş çıkış yollarında yoğun bir çalışma var. Bu çalışmadan dolayı giriş çıkışlarda sıkıntı yaşıyoruz ama bu çalışmalar bittiğinde, bu hizmetten çok daha iyi yararlanılacak ve çok daha rahat giriş çıkış yapabilecek. Bu yolların bir an evvel bitmesi, Osmaniye'miz adına, hemşehrilerimizin rahat etmesi anlamında çok önemli. Bunun üzerinde ısrarla duruyoruz. Bu çalışmaları bir an evvel bitirmeyi çok arzu ediyoruz. Bölge Müdürümüz de yakından ilgileniyor.  Bölge Müdürümüzün bu işi en kısa sürede bitireceğine inanıyoruz. İlçe Kaymakamımız yakından takip ediyor. Osmaniye’miz hizmetlerin en güzeline layık. Çalışmalarında Karayollarımıza, Bölge Müdürümüze, Kaymakamımıza başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte yollarımızın çok iyi olduğu günü heyecanla, özlemle bekliyoruz.” dedi.
BAĞLANTI YOLU VE KAVŞAK ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ 
Vali Yılmaz, daha sonra Toprakkale-Mustafabeyli Otoban Bağlantı Kavşağı ile D-400 Karayolu Adana-Osmaniye-Hatay Kavşağında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Karayolları 5. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, Toroslar EDAŞ Osmaniye İl Müdürü Aşkın Aydın da yer aldı. 



Osmaniye 14.02.2024 16:02:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

2

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

3

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

4

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

5

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

6

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

7

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

8

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

9

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

10

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi