Osmaniye’ye temizlik aracı ve çöp konteyneri hibe desteği

Osmaniye’ye temizlik aracı ve çöp konteyneri hibe desteği

OSMANİYE Belediyesine, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) kapsamında çöp süpürme aracı ile çöp konteyneri gibi temizlik araçları desteğinde bulunuldu. 
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremlerin etkili olduğu Osmaniye’de yaraların sarılması amacıyla birçok kuruluştan yardım desteği sürüyor. Bu kapsamda Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’ndan Osmaniye Belediyesi’nde kullanılmak üzere 1 adet çöp süpürme aracı ile 110 adet çöp konteyneri hibe edildi. UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton ve UNDP Bölge Temsilcisi Hamit Doğan, Belediye Başkanı Kadir Kara’yı ziyaret ederek, hibe edilen çöp süpürme aracı ile çöp konteynerlerinin teslimatı gerçekleştirildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak olan çöp süpürme aracı devir işlemlerinin ardından vatandaşların hizmetine sunulacak.
UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton, “Osmaniye’de olmaktan çok mutluyum. Belediye Başkanımız Kadir Kara beyin misafirperliğinden dolayı da çok mutluyum. Yaşanan depremlerde kayıplarınız için kendi adıma ve kurumum adına çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Çöp süpürme aracı ile çöp konteyneri hibe desteğine bizlerde çok sevindik. Daha fazla destek olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. 
Belediye Başkanı Kadir Kara ise Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton ve UNDP Bölge Temsilcisi Hamit Doğan’ı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Başkan Kadir Kara, “ Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı kapsamında depremden etkilenen şehrimizi iyileştirme faaliyetleri çerçevesinde hibe olarak şehrimize kazandırılan 1 adet yol süpürme aracı ve 110 adet çöp konteynerini teslim aldık. Osmaniye’mize hayırlı olsun. UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Sayın Vinton ve UNDP Bölge Temsilcisi Sayın Doğan’a şehrimize ve belediyemize gösterdikleri yakın ilgi için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Belediye Başkanı Kadir Kara, UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton’a ziyaret anısına kilim hediye etti.



Osmaniye 9.10.2023 16:22:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Katı Atık Birliği Başkanlığı’na Gizlice Seçildi

2

Sakızgediği Otoban Bağlantı Yolu Tamamlandı

3

Osmaniye'de 5 kişi tutuklandı

4

Yılanın Isırdığı Kadın Yaşamını Yitirdi

5

Osmaniye'de Bahar Temizliği

6

Yılda 1 Ton Bal Üretiyor

7

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

8

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

9

Osmaniye'de uçurtma şenliği

10

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı