Osmanlı Saray Kadayıfı tatlı tatlı dünyaya açılıyor

Osmanlı Saray Kadayıfı tatlı tatlı dünyaya açılıyor

Osmanlı Saray Kadayıfı tatlı tatlı dünyaya açılıyor

ISTANBUL (AA) - GÖKHAN YILDIZ - Osmanli Saray Kadayifi Yönetim Kurulu Baskani Eser Turan, geçen yil Katar, Iran ve Birlesik Arap Emirlikleri (BAE) gibi ülkelerden yatirimcilarla görüsmeleri oldugunu belirterek, "Bunun haricinde Almanya, Belçika, Portekiz ve Azerbaycan gibi ülkelerden de franchising teklifleri almaktayiz." dedi.

Eser Turan, AA muhabirine yaptigi açiklamada, söz konusu yatirimlari gerçeklestirmek adina bu süreyi Ar-Ge çalismalari yaparak degerlendirdiklerini söyledi.

Turan, "Hedefimiz, 2021 yilinin ilk çeyreginde Istanbul basta olmak üzere Türkiye genelinde 3 yeni magaza, sonrasinda 2021 sonuna kadar 5 yeni magaza ile toplamda 8 yeni magaza açarak ülke ekonomisine fayda saglamak ve istihdam olusturmak." dedi.

Turan, bu hedefler dogrultusunda üretim bantlarini genisletmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Geçen yil Katar, Iran ve BAE gibi ülkelerden yatirimcilarla görüsmeleri oldugunu belirten Turan, "Bunun haricinde simdiye kadar Almanya, Belçika, Portekiz ve Azerbaycan gibi ülkelerden de franchising teklifleri almaktayiz." dedi.


- "Online satis agimiz ve çagri merkezimizi güçlendirdik"


Yaptiklari diger çalismalara da deginen Turan, "Türkiye ve dünya adina böyle pandeminin olmamasini temenni ederdik. Bu tarz kriz dönemlerinde isletmelere yatirim yapmak eskilerin tabiriyle 'krizlerde dükkanini boyayan kazanir' mantalitesiyle online satis agimizi ve çagri merkezimizi güçlendirecek bazi çalismalar yaptik. Sosyal medyayi da aktif kullanarak böyle bir olasiliga hazir oldugumuza inanmaktayiz." ifadelerini kullandi.


- "Türkiye genelinde yüzlerce franchising basvurusu aldik"


Istanbul'da Eyüpsultan/Alibeyköy, Fatih/Sehremini, Bahçelievler ve Kisikli'da olmak üzere 4 subeleri bulundugunu bildiren Turan, "Türkiye genelinde yüzlerce franchising basvurusu aldik ve bunun altyapisini olusturmaktayiz. 2021 yili itibariyla bu konuyla alakali talepleri karsilamaya baslayacagiz." dedi.

Su anda menülerinde fistikli Osmanli saray kadayifi, findikli Osmanli saray kadayifi, sultaniye, burma ve künefe olmak üzere 5 çesit ürün bulundugunu anlatan Turan, "Geleneklerimize bagli kalarak sürekli genisliyor ve yeniliyoruz. Avrupa'da bazi zincir markalarla iletisim halindeyiz. Avrupa'nin çesitli noktalarinda Osmanli ve Anadolu lezzetlerinin tadim ve tanitimini yapmayi planlamaktayiz." diye konustu.



Politika 8.11.2020 11:52:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Başkan Taşdelen istifa etti

2

Bahçe Belediye Başkanı Kadıoğlu her yerde

3

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Gazi Jandarma Üsteğmen Selahattin Erdem’i Evinde Ziyaret Etti

4

Kadirli’de Traktör Devrildi 4 Kişi Yaralandı

5

Tüdkiyeb Genel Başkanı Nihat Çelik, Bingöl’de Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Birlik Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

6

Yalçın’dan Güral'a Plaket

7

Bahçe’de Deaşlı şahıs yakalandı

8

Osmaniye’de Özel Heyecanı

9

Müteahhitler Birliği’nden Etkinlik

10

Huzurevinde Nikah Töreni