OSTADER Vali Yılmaz ve Başkan Kadıoğlu’nu Ağırladı

OSTADER Vali Yılmaz ve Başkan Kadıoğlu’nu Ağırladı

Osmaniye’yi Tanıtma Derneği önceki gün Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu’nu ağırladı.

Osmaniye’yi Tanıtma Derneği önceki gün Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu’nu ağırladı.

Osmaniye’nin  AVM civarındaki ünlü Şükrü Baba Et Lokantası’nda düzenlenen çiğ köfte partisine Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu, Bahçe Belediyesi Meclis Üyesi Gürhan Acar, Ak Parti Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zekiye Yılmazer ve OSTADER ailesi katıldı.

Gayet samimi bir ortamda geçen gecede Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz Osmaniye için yapması gereken bazı projelerinin olduğunu ve özellikle Zorkun Yaylası’na otel yapacaklarını ifade ederek,” En büyük hayalimdi Zorkun Yaylası’na teleferik kazandırmaktır. Ben teleferiğin yapıldığı takdirde çok iyi çalışacağını ve iyi de bir gelir getireceğini düşünüyorum. Çünkü Zorkun Yaylası yapacağımız otelle daha da cazibe merkezi olacak ve büyük yatırımcılarında ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Osmaniye artık memleketim oldu. İlk  ve en uzun süre valilik yapan kişiyim. Osmaniye’nin hiçbir eksiğini bırakmadan buradan gönül rahatlığı ile ayrılmak isterim”dedi.

Osmaniye’yi Tanıtma Derneği Genel Başkanı Bahri Çolpan’da gecede yaptığı konuşmada, merkezi yönetimin yapmaması gereken bir çok hizmeti vali Yılmaz’ın yaptığını ve geldiğinden bu yana, hem Osmaniye’yi çok seven ve Osmaniyelilerin de çok sevdiği bir vali olduğunu söyledi.

Çolpan, davetimize icabet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu’na çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. 

 



Osmaniye 6.11.2024 17:41:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 2 gündür haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu

2

Antalya’da hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari yakalandı

3

Isparta'da "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" başladı

4

Antalya'da muz bahçesinde yangın

5

Burdur'da "Yörük Çalıştayı" temsili Yörük göçüyle başladı

6

Türk Yıldızları, Mersin semalarında prova uçuşu yaptı

7

Burdur'da evde çıkan yangında bir kişi dumandan etkilendi

8

Adana Demirspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam etti

9

Antalya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Futbolda Selectum Junior World Cup Antalya başladı