OŞYAD, ETKİNLİKLERİNİ RADYO’DA SÜRDÜRÜYOR

OŞYAD, ETKİNLİKLERİNİ RADYO’DA SÜRDÜRÜYOR

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), kentteki Radyo 80 FM’de, hafta da bir gün şiir ve türkü programı başlattı.

Radyo 80 Genel Yayın Yönetmeni Şükrü Tozluklu ile yapılan görüşmeler neticesinde, Haftada bir gün Cuma, saat:18.00-19.30 arasında; “Duygu Kervanı” isimli program canlı olarak yayınlanmaya başladı.

Programı   hazırlayan ve sunan OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, her hafta  bir şair ile bir ozanı konuk edeceklerini belirterek; “Dernek olarak gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, Covid-19 salgını nedeniyle ertelenmiş bulunmaktadır.   Üyelerimizin etkinliklerden soğumamaları ve enerjilerine enerji katmak adına, radyo programı ile canlılığımızı korumak istedik. Programlarımız canlı olarak Radyo 80 FM 94.8 frakansından yayınlandığı gibi, sosyal medya hesabından da görüntülü olarak verilmektedir. Derneğimizden ilgilerini esirgemeyen Radyo 80 Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu ile Programın teknik görevlilerinden ve aynı zamanda gün öncesinden konukların fotoğraflarını hazırlayıp paylaşan Ali İmran Tozluklu’ya teşekkür ediyoruz.”dedi.

OŞYAD tarafından gerçekleştirilen canlı radyo programı; “Duygu Kervanı”nın ilkinde; şiirleriyle Selahattin Ölmez, Bağlama ile türküleriyle Ozan Maranlı konuk oldu

İkinci programda ise Nursel Seçer, şiirlerini  okudu, bestelenmiş şiirleri ozanların dilinden yorumlandı. Türkülerin okunması sırasında ise Nursel Seçer’e Ozan Maranlı bağlaması ile eşlik etti.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, radyo programlarının haftada bir gün olmak üzere belirlenen üyelerin katılımı ile devam edeceğini ve programa sadece dernek üyelerinin katılabileceğini kaydetti.



Osmaniye 24.07.2020 23:45:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği