OŞYAD ÜYELERİ ESERLERİNE YENİLERİNİ EKLİYOR

OŞYAD ÜYELERİ ESERLERİNE YENİLERİNİ EKLİYOR

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazanlar Derneği (OŞYAD), üyeleri eserlerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazanlar Derneği (OŞYAD), üyeleri eserlerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Dernek Başkan yardımcısı İzzettin Kanat, iki şiir kitabının ardından üçüncü kitabını iki öyküden oluşan “Eksik Eylül” ismi ile yayınladı.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD)  yayınları, Öykü dizilerinin 5.’ncisi olarak, yayınlanan “Eksik Eylül” kitabı okurları ile buluşmaya başladı.

Kitabın yazarı İzzettin Kanat’ın daha önce; 2008 yılında “Köy Postası” ve 2015 yılında ise “Son name” isimli yayınlanmış iki şiir kitabı bulunuyor. Şiirlerinin yanında; öykü ve romanlarının da bulunduğunu belirten Kanat, üçüncü kitabını “Eksik Eylül” ismi ile OŞYAD Kültür yayınları arasında yayınladı.

Kitapta; “Eksik Eylül” ve “Ehli Cuma” isimli iki ayrı öykü bulunuyor. Toplam 144 sayfadan oluşan öykü kitabını OŞYAD Yönetim kurulu üyelerine imzalayan Şair-Yazar İzzettin Kanat; “İki şiir kitabımın ardından üçüncü kitabımı, iki öyküden oluşan eserlerimle yayınlamış olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Kitabımı öncelikle Derneğimiz Başkan ve Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma imzalayarak, okurlarımla paylaşmak istiyorum. Bu eser ve diğer eserlerimin ortaya çıkması noktasında katkıda bulunan,  başta OŞYAD Derneğimize ve tüm kültür-sanat insanlara teşekkür ediyorum.”dedi.

Dernek binasında, Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine kitabını imzalayıp hediye eden İzzettin Kanat, Covid-19 salgını sürecinde; “İmza günü” düzenleme konusunda, bekleyiş içinde olduğunu vurguladı.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “Başkan Yardımcımız İzzetin Kanat’ın iki şiir kitabının ardından öykü kitabını yayınlamış olması bizleri mutlu kılarken, üyelerimizi özendirmektedir. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bizim 2020 yılında  en az 5 üyemizin kitaplarının okurları ile buluşmasını sağlamak gibi bir düşüncemiz vardı. Yılı henüz bitirmedik ama bu amacımıza ulaştığımızı belirtmek isterim.”dedi.

2020 YILINDA OŞYAD ÜYELERİ ESERLERİNİ ARTIRDI

OŞYAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bardak, Derneğin Kültür ve sanat yayınları arasında kitaplar ile dernek üyelerimizin başka illerdeki yayınevlerinde çıkardıkları kitapları düşündüğümüzde üyelerimizin eserleriyle övgü duymaktayız.  2020 yılında dernek üyelerimizden Dr. Umur Gürsoy, Elife Ergan ve İzzettin Kanat kitaplarını okurları ile buluşturmuştur. Bununla birlikte OKÜ Fen-Edebiyat Bölümü Öğr. Görevlisi Dr. Ali Doğaner tarafından OŞYAD Yönetim Kurulu Üyemiz Mahmut Eynallı’nın “Hayatı ve sanatı” konulu bir kitap yayınlandı. Yine dernek üyelerimizden Selahattin Ölmez’in hasta ve hastane yaşamını anlatan şiirlerinden oluşan eser Adana Başkent Hastanesi tarafından yüklenicilik görevi ile bastırılması kararında sözleşme yapılmış bulunmaktadır. Kültür ve sanat adına çalışmaları ile geride eserler bırakmak üzere çalışan bu arkadaşlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum”diye konuştu.

OŞYAD Başkan Yardımcısı İzzettin Kanat’ın son eseri “ Eksik Eylül” öykü kitabını edinmek isteyenler için; yazarının; 0533.412 69 72 numaralı telefonu aramalarının gerektiğini veya OŞYAD binasından alınabileceği  kaydedildi.



Osmaniye 27.10.2020 23:07:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği