Otobüs kazasında ölen genç öğretmenin görüntüleri yürekleri sızlattı

Otobüs kazasında ölen genç öğretmenin görüntüleri yürekleri sızlattı

Otobüs kazasında ölen genç öğretmenin görüntüleri yürekleri sızlattı

Kuzey Çevre Otoyolu’nda yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 29 yaşındaki Uğur Gökner’in Van Erciş’te öğretmen olduğu ve yaklaşık 1 buçuk sene önce eş durumundan Tekirdağ’a geldiği öğrenildi. Genç öğretmenin öğrencilerine online eğitim verdiği videolar yürekleri sızlattı.
Ümraniye Kuzey Çevre Otoyolu Reşadiye mevkiinde sabah saatlerinde yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu otobüs şoförü Erol Çevik(52) ile yolcular Cafer İzmirli (30) ve Uğur Gökner (29) hayatını kaybetti, 19 yolcu ise yaralandı.
Kazada hayatını kaybeden 29 yaşındaki Uğur Gökner’in öğretmen olduğu ve eşiyle birlikte otobüse bindiği, kazada yaralanan eşinin hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Van Erciş’te görev yapan ve yaklaşık 1 buçuk sene önce eş durumundan Tekirdağ Saray’a gelen öğretmen Gökner’in öğrencileri ve aileleri için çektiği videoları ortaya çıktı. Genç öğretmenin, öğrencileri için çektiği eğitim videoları yürekleri sızlattı.


Güncel 23.01.2022 18:59:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu