Otomobil bariyerlere çarptı: Yola savrulan 2 kişi hayatını kaybetti

Otomobil bariyerlere çarptı: Yola savrulan 2 kişi hayatını kaybetti

Otomobil bariyerlere çarptı: Yola savrulan 2 kişi hayatını kaybetti

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarptığı kazada yola savrulan 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, D-140 karayolunun Kuzuluk Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada, Numan Furuncu idaresindeki 41 AJP 975 plakalı Peugeot marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak, bariyerlere çarptı. Kaza esnasında otomobilde yolcu olarak bulunan ve yola savrulan Hasan Çamur ve Engin Furuncu, olay yerinde hayatını kaybederken durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralı sürücüyü hastaneye sevk ederken, ölenlerin cenazeleri ilk inceleme sonrası hastane morguna kaldırıldı.
Kaza sebebiyle bir süre kontrollü olarak sağlanan trafik, otomobilin bulunduğu yerden kaldırılması sonrasında normal seyrine döndü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.


27.04.2023 19:12:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Yıldız Holding'den Türkiye Gastronomi Liseleri Projesi'ne destek

2

Mersin'de çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen kişi otele yerleştirildi

3

4. Fotoğraf ve Videografi Zirvesi Antalya'da başladı

4

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doru, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Antalya'da suda yetiştirilen laleler iç piyasada yoğun talep görüyor

6

Akademisyen ve öğrenciler dondurucu soğukta buzla kaplı Çıldır Gölü'ne daldı

7

Hatay'da zeytinyağı tenekelerine gizlenmiş 100 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

8

Hatayspor, 3 futbolcu transfer etti

9

Octopus, Barcelona'da perakende sektörü için 4 yeni yapay zeka modülünü tanıttı

10

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi