Otomobili kundaklayan şüpheliler adliyeye sevk edildi

Otomobili kundaklayan şüpheliler adliyeye sevk edildi

Otomobili kundaklayan şüpheliler adliyeye sevk edildi

Aydın’ın Efeler ilçesinde kundaklandığı iddia edilen araç ile birlikte 2 aracın yanmasına neden olan ve olaydan kısa bir süre sonra yakalanan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, saat 04.00 sıralarında B.E.’ye ait 09 ACG 018 plakalı araç, iddiaya göre kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ateşe verildi. Bir anda arabayı saran alevler, park halindeki 09 P 0085 plakalı minibüse de sıçradı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yanan araçlara müdahale ederek yangını söndürdü. Yangın nedeniyle iki araç ta kullanılmaz hale geldi.
Kısa süre içinde yakalandılar
Olayın ardından çalışma başlatan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri olayın şüphelileri H.T., A.A. ve Ü.Y.’yi kısa süre içerisinde düzenlenen operasyonla yakaladı. Yakalanan şüphelilerden H.T.’nin uyuşturucu ticaretinden 20 yıl hapis cezası bulunduğu ve korona virüs tedbirleri kapsamında dışarıda bulunduğu tespit edildi. Şüphelilerin yapılan sorgusunda aracı alacak-verecek meselesinden dolayı yaktıkları iddia edilirken, şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Yurt Dünya 7.12.2020 12:11:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor