Otomobilin çarptığı köpeğin vücudunda onlarca saçma ile yaşadığı ortaya çıktı

Otomobilin çarptığı köpeğin vücudunda onlarca saçma ile yaşadığı ortaya çıktı

Otomobilin çarptığı köpeğin vücudunda onlarca saçma ile yaşadığı ortaya çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde trafik kazası sonucu yaralanan köpeğin çekilen röntgen filminde, daha önce tüfekle vurulduğu ve vücudundaki saçmalarla yaşadığı ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Ortakent - Yahşi Mahallesi’nde sürücüsü ve plakası bilinmeyen bir aracın çarptığı 8-9 yaşlarındaki bir köpek yaralandı. Kalçasında kırık şüphesiyle Turgutreis Bakımevi’ne götürülen köpeğe ilk müdahale burada yapıldı. Talihsiz hayvan daha sonra özel bir veteriner kliniğine sevk edilerek tedavisine burada devam edildi.
Araç çarpması nedeniyle kalçasında kırık olan köpeğin vücudunda onlarca saçmaya rastlandı. Saçmalar, hayvanın daha önce tüfekle vurulduğunu ve vücudunda saçmalarla yaşadığını ortaya çıkardı. Köpeğin ne zaman vurulup ne zamandan beri vücudunda saçmalarla yaşadığı bilinmiyor. Hayvanın tedavisinin özel bir veteriner kliniğinde sürdüğü öğrenildi.


Yurt Dünya 13.12.2021 12:44:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

2

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

3

Koçfinans 30 yaşında

4

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

5

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

6

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

7

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak

8

Antalya'da "Sürdürülebilirlik Akademisi" çalışmaları başladı

9

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

10

Adana'da Seyhan Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi tanıtıldı