Outdoor sporlarının vazgeçilmez ürünleri Boyner’de

Outdoor sporlarının vazgeçilmez ürünleri Boyner’de

Outdoor sporlarının vazgeçilmez ürünleri Boyner’de

ISTANBUL (AA) - Boyner, outdoor tutkunlarinin tüm ihtiyaçlarini karsilayan zengin bir marka karmasi ve ürün koleksiyonu sunuyor.

Boyner'den yapilan açiklamaya göre, outdoor denince ilk akla gelen ve en çok tercih edilen dünyaca ünlü markalarin birçok ürünü Boyner magazalarinda ve boyner.com.tr'de outdoor tutkunlariyla bulusuyor.

Açik hava etkinlikleri, su sporlari veya sehirde yapilacak spor aktiviteleri için ayakkabidan sandalete, çantadan tisörte fonksiyonel özelliklere sahip birçok outdoor ürünü Boyner'in koleksiyonunda yer aliyor.

Columbia'nin yenilikçi özelliklere sahip ayakkabilari, degisen hava ve zemin kosullarinda her zaman aktif ve konforlu olmak isteyen outdoor tutkunlarinin begenisine sunuluyor.

Bir diger popüler outdoor markasi The North Face’in yürüyüs ve kosu ayakkabilari, koku önleyen nefes alabilme özellikleri ile dikkat çekiyor. The North Face’in spor ayakkabilari, yüksek seviyede zemin tutus saglayan dis tabanlari sayesinde kaygan zeminli platformlarda da adimlarinizi saglam bir sekilde atma imkani sagliyor.

Tamamiyla hiking ve trekking için üretilen Salomon ayakkabilar ise özellikle uzun süreli doga yürüyüslerinde maksimum konfor, denge ve tutus beklentisinde olan outdoor tutkunlarinin en büyük ihtiyacini karsiliyor.

Ekstra hafif yapisi, kaymaz tabanlari ile Jack Wolfskin sandaletler açik hava etkinlikleri, su sporlari veya uzun yürüyüsler için ihtiyaç duyulan arazi tutusunu ve destegi sagliyor.

- Küçük ama fonksiyonel sirt çantalari da Boyner'de

Yürüyüs yaparken yüzünde rüzgari hissetmeyi sevenler için tasarlanan Jack Wolfskin Velocity 12 sirt çantasi, ihtiyaç duyulan önemli seyleri sirtta kolayca tasima imkani sagliyor. Bu küçük günlük sirt çantasi, vücuda çok yakin ve esnek oldugu için yürüyüs sirasinda neredeyse hiç hissedilmiyor.

Merkezi hava kanali, nefes alabilen örgü kaplama kumasi ve hava geçiren sirt dolgusu, çanta ile birlikte hareket ederken sirti serin tutuyor.

Boyner’in outdoor koleksiyonunda, hareket özgürlügüne düskün doga ve sehir kasiflerinin yaz günlerinde en çok kullandigi, birbirinden sik ve fonksiyonel özelliklere sahip tisörtler de yer aliyor.

Dünyaca ünlü outdoor markalarindan The North Face, Jack Wolfskin ve Columbia’nin aktif nem yönetimi ve anti bakteriyel özelliklerine sahip, sik ve hafif tisörtleri ile açik havada yapilan tüm aktiviteler keyifli hale geliyor.

Günesin zararli isinlarina karsi koruma kalkani olusturan tisörtler kosu, yürüyüs veya günlük bisiklet turlarinda outdoor tutkunlarinin kurtaricisi oluyor.



Politika 2.09.2020 16:10:21 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı