Oy kullanabilmek için Azerbaycan’dan geldi

Oy kullanabilmek için Azerbaycan’dan geldi

Oy kullanabilmek için Azerbaycan’dan geldi

Azerbaycan’dan İstanbul’a oy kullanmaya gelen kişi yolculuk için 15 bin TL ödediğini ifade ederek, herkesi oyunu kullanmak için sandığa davet etti.
Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oy kullanma işlemi başladı. İstanbul Sultanbeyli’de Hatice Türkeri isimli bir vatandaş ise oyunu kullanmak için Azerbaycan’dan İstanbul’a geldi. Yolculuk için 15 bin TL ödediğini belirten Türkeli, herkesi oyunu kullanmak için sandığa davet etti.
Hatice Türkeri, “10 gün önce ben Azerbaycan’a gittim Azerbaycan’da işlerim var çalışıyordum. Bu perşembe geri dönmem lazımdı ama bir oy bir oydur dedim 15 bin TL vererek Türkiye’ye tekrar geri döndüm. En kısa zamanda tekrar biletimi alıp Azerbaycan’a dönüp işlerimi halledip tekrar perşembe günü ülkeye geri döneceğim. Herkesin oy kullanmaya davet ediyorum ben 15 bin TL bedel ödeyerek buraya geldim. Herkes evinden çıkıp lütfen oyuna sahip çıksın” dedi.


Politika 28.05.2023 14:24:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

2

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

3

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

4

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

5

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

6

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

7

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

8

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

9

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

10

Osmaniye'de tıra çarpan otobüsteki 7 kişinin öldüğü kazaya ilişkin 2 sürücü tutuklandı