Oyuncak Kütüphanesi’nde miniklerle Oyuncak Yapım Atölyesi

Oyuncak Kütüphanesi’nde miniklerle Oyuncak Yapım Atölyesi

Oyuncak Kütüphanesi’nde miniklerle Oyuncak Yapım Atölyesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Kütüphanesi’nde Emin Eller Gündüz Bakımevi’nden miniklerle Oyuncak yapım atölyesi düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların psikolojik, sosyal ve diğer alanlarda gelişimlerine katkıda bulunmak ve her çocuğun her oyuncağa erişimini sağlamak için kurulan Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi’nde Emin Eller Gündüz Bakımevi’nden 33 minikle Oyuncak yapım atölyesi düzenlendi. Emin Eller Gündüz Bakımevi’nden 4-5 yaş arası çocuklarla düzenlenen Oyuncak Yapım Atölyesi’nde kartondan fırıldak yapan minikler keyifli vakit geçirdi. Ayrıca miniklere oyuncak kütüphanesi tanıtıldı ve kütüphane mantığı, oyuncak paylaşmanın önemi anlatıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin açılışını 29 Nisan’da gerçekleştirdiği Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi’ne üye olabilmek için çocuğun ebeveyni ile birlikte müracaat etmesi gerekiyor. Kütüphaneye üye olan çocuklar 14 gün süre ile bu merkezden oyuncak alabiliyor. Oyuncak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi hafta içi 08.00 ve 18.00 saatleri arasında hizmet veriyor.


Yurt Dünya 17.05.2023 15:31:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

2

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

3

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

4

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

5

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

7

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

8

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

9

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

10

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı