Oyuncaklarını kardeş okullarına gönderdiler

Oyuncaklarını kardeş okullarına gönderdiler

Oyuncaklarını kardeş okullarına gönderdiler

Eskişehir Meserret İnel İlkokulu öğrencileri, “Oyuncağımda Bir Dolu Hayat Var” kampanyası kapsamında topladıkları oyuncakları Şanlıurfa’daki kardeş okullarına gönderdi.
Okulöncesi öğretmeni Ülfiye Özdamar’ın başlattığı kampanya ile çocukların yüzlerini güldürmek amaçlandı. Öğrencilerden maddi olarak değeri olmayan, ancak yine de çocukların oynayabileceği durumda olan oyuncaklar toplanarak, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki kardeş okula ulaştırıldı. Okul müdürü Necdet Gözal, “Oyuncağımda Bir Dolu Hayat Var” adlı eTwinning projesi kapsamında düzenlenen bu kampanyada emeği geçen tüm öğretmenler, yoğun ilgi gösteren veliler ve öğrencilere minnet ve şükranlarını sundu.
Müdür Gözal, ayrıca okulda yapılan sportif, sanatsal ve kültürel projeler hakkında bilgilendirdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kızılay Kan Bağışı Kampanyası yapılacağı bilgisini veren Gözal, tüm kan bağışçılarını Meserret İnel İlkokulu’na davet etti.


Güncel 25.02.2022 17:20:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

2

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

3

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

4

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

5

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

6

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu'nun tanıtım toplantısı yapıldı

8

Adana'da "Reel Sektör Şirketleri İçin Kur Riski Yönetimi ve Korunma" paneli düzenlendi

9

Kozan ilçesinde minibüsle çarpışan elektrikli motosikletin sürücüsü yaralandı

10

Tarsus ilçesinde gıda ve temizlik ürünü satan işletmeler denetlendi