Oyunu kullanan sahile akın etti

Oyunu kullanan sahile akın etti

Oyunu kullanan sahile akın etti

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde vatandaşların oy kullanma işlemleri devam ederken, oyunu kullanan vatandaşlar sahillere akın etti.
Muğla’da vatandaşların seçimlere yoğun bir ilgisi görülürken, oyunu kullanan Menteşe, Ula, Yatağan gibi yakın ilçelerdeki vatandaşlar Ula’nın Akyaka ilçesine akın etti. Sakin Kent unvanlı Akyaka sahilinde hem denize giren, hem de sahilde güneşlenen vatandaşlar, sandıkların açılmasını ve seçim sonuçlarını merakla bekliyor.
Sahilde güneşlenen vatandaşlar, “Oyumuzu kullandık. Artık seçim sonuçlarını beklemek için vaktimizi burada değerlendiriyoruz. Heyecanla bekliyoruz sonuçları. Umarım ülkemiz için, milletimiz için en hayırlısı olur. Hepimiz kardeşiz, biriz, beraberiz. İnşallah hayırlı bir sonuç olur” dedi.
Bir başka vatandaş ise seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, “Oyumuzu kullandık. Vakit geçirmek için çocuklarımızı alarak gezdirelim dedik. Hayırlısı olsun, Vatanımıza milletimize” dedi.


Güncel 14.05.2023 15:55:03 0
Anahtar Kelimeler: oyunu kullanan sahile akın etti

İlginizi Çekebilir

1

Mut'ta mahalle sakinleri iftarda bir araya geldi

2

Karaisalı Kaymakamı Bozoğlan, engelli bireylerle iftarda buluştu

3

LÖSEV'den Adana'da Dünya Kadınlar Günü programı

4

Türk Eğitim-Sen Antalya Şubesi "Kadınlar Günü"nü kutladı

5

Isparta'da öğrencilerden "Bir Kumanya, Bir Sofra, Bin Umut" kampanyası

6

Isparta'da eşine yardım ederken lastiğin patlaması sonucu uçuruma savrulan kadın öldü

7

Isparta'daki cam seyir terası "Yeşilay Haftası" kapsamında yeşil ışıkla aydınlatıldı

8

Kumluca Belediye Meclisinin Mart Ayı Toplantısı yapıldı

9

Burdur'da kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Hatay'da depremlerde öksüz ve yetim kalan çocuklara iftar verildi