Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Ay: “Dijital teknolojilerin benimsenmesi, gelecekteki ekonomik büyümenin en önemli faktörüdür”

Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Ay: “Dijital teknolojilerin benimsenmesi, gelecekteki ekonomik büyümenin en önemli faktörüdür”

Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Ay: “Dijital teknolojilerin benimsenmesi, gelecekteki ekonomik büyümenin en önemli faktörüdür”

Öz İplik İş Sendikası, tekstil sektörü çalışanlarının dijital becerilerinin arttırılmasını amaçlayan projeyi sendikanın genel merkezinde tanıttı.
Öz İplik İş Sendikası, tekstil sektörü çalışanları için uygulanacak olan Dijital Dönüşüm ve Becerilerin Arttırılması Yoluyla Çalışanların Sürdürülebilir Eğitime Erişiminin Sağlanması Projesi’ni sendikanın genel merkezinde düzenlediği tanıtım toplantısıyla duyurdu. Toplantı, projenin koordinatörü Fulya Pınar Özcan’ın projenin geliştirilme süreci ve içeriği hakkında çeşitli bilgiler vermesiyle başladı.
Toplantıda konuşan Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, “Üyelerimizin ve çalışanların her platformda hakkını koruyan, bilinçlendiren sendikamız, aynı zamanda bulunduğu dönemin gelişmelerini de yakından takip ederek süreci yakalamaktadır. Sendikamız bu sorumlulukla Dijital Dönüşüm ve Becerilerin Arttırılması Yoluyla Çalışanların Sürdürülebilir Eğitime Erişiminin Sağlanması projesini hayata geçirmiştir” dedi.

“İşçilerin kazananlar tarafında olması için mücadele etmeye karar verdik”
Proje hakkında konuşan Başkan Ay, şunları söyledi:
“Dijital teknolojilerin benimsenmesi, bu alandaki becerilerin arttırılması gelecekteki ekonomik büyümenin en önemli faktörüdür. Dijitalleşme riskler kadar fırsatlar demektir. İşin geleceği ile ilgili mevcut araştırmalar doğrultusunda, işçilerin kazananlar tarafında olması için mücadele etmeye karar verdik. Proje kapsamında gerçekleştirdiğimiz araştırmayla da tekstil sektöründe çalışanların dijitalleşmeye ne kadar hazır olduğunu ölçümledik ve aynı zamanda geleceğe uyum konusunda bize yol gösterecek çok önemli bilgiler edinerek alanında uzman kişilerin desteğiyle bu çalışmayı hazırladık”.
Toplantı, proje hakkında yapılan sunumlarla devam etti.


Güncel 15.11.2021 12:18:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

3

Bölgesel Amatör Lig

4

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

5

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

6

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

7

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

8

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

9

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı