(Özel) Denizde fenalık geçiren Rus yüzücüyü itfaiye kurtardı

(Özel) Denizde fenalık geçiren Rus yüzücüyü itfaiye kurtardı

(Özel) Denizde fenalık geçiren Rus yüzücüyü itfaiye kurtardı

33. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışması esnasında suya atlayan Rus sporcu kısa süre sonra fenalaştı. Baygınlık geçiren Rus yüzücüyü itfaiye ekipleri kurtardı. Rus sporcunun kurtarılma anları ise kameraya yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Boğaziçi Kıtalararası Yüzme yarışında kulaçlar Kanlıca’dan Kuruçeşme’ye atıldı. 33’üncüsü düzenlenen yarışa, 55 ülkeden 2 bin 465 sporcu katıldı. Çok sayıda sporcunun katılım sağladığı 6,5 kilometrelik yarış, Anadolu Yakası’nda Kanlıca İskelesi’nden başlayarak Avrupa Yakası Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı’nda sona erdi.

Yarış startının verilmesinin ardından suya atlayan Rus sporcu ise birkaç kulaç attıktan sonra fenalaştı. O esnada tedbir amacıyla orada bulunan İtfaiye Su Altı Arama ve Kurtarma ekipleri fenalık geçiren Rus sporcuyu kurtardı. Kurtarma anı ise kameraya yansıdı.



Yurt Dünya 27.08.2021 09:19:46 0

İlginizi Çekebilir

1

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

2

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

3

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

4

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

5

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

6

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

7

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

8

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

9

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor

10

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi