Özel gereksinimli çocuklar Akdamar Adası’nı gezdi

Özel gereksinimli çocuklar Akdamar Adası’nı gezdi

Özel gereksinimli çocuklar Akdamar Adası’nı gezdi

Van Büyükşehir Belediyesince ‘Özeliz Her Yerdeyiz’ sloganıyla düzenlenen yaz etkinlikleri çerçevesinde özel gereksinimli çocuklar ve aileleri Akdamar Adası ve kilisesini gezdi.
Özel gereksinimli çocuklar ve ailelerinin sosyal ve kültürel etkinliklere daha fazla katılımlarını sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen yaz etkinlikleri sürüyor. Bu çerçevede Akdamar Adası’nı gezen aileler, tarihe yolculuk yaptı. Van Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle belirlenen noktalardan alınan özel gereksinimli çocuklar ve aileleri, Edremit Marinaya getirildi. Burada belediyeye ait deniz otobüsleri ile Akdamar Adası’na taşınan aileler, adayı gezerek unutulmaz bir gün yaşadı. Aileleriyle bol bol fotoğraf çektiren özel gereksinimli çocuklar, yapılan etkinliklerden dolayı Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Her hafta farklı engel grubundaki vatandaşların katılımıyla devam edecek olan etkinliklerin yaz ayları boyunca süreceği belirtildi.


Güncel 18.08.2022 12:47:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı