(Özel) İstanbul Boğazı’nda salgına rağmen yat partileri hız kesmiyor

(Özel) İstanbul Boğazı’nda salgına rağmen yat partileri hız kesmiyor

(Özel) İstanbul Boğazı’nda salgına rağmen yat partileri hız kesmiyor

Korona virüs salgınını önlemek amacıyla eğlence mekanlarının geçici olarak kapatılması sonrası gece kulübüne dönen yat ve teknelerdeki partiler tüm hızıyla devam ediyor. Salgına ve artan vaka sayılarına rağmen ne maske takan ne de sosyal mesafeye uyan onlarca kişinin virüs meydan okuyarak eğlendi. İğne atsan yere düşmeyecek tıklım tıklım partiler kameralara yansıdı.
Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemler sonrasında salgının yayılmasını engellemek amacıyla eğlence mekanları geçici olarak kapatılmıştı. 1 Haziran’da normalleşme adımları atıldı ancak eğlence mekanlarının açılmaması üzerine organizatörler İstanbul Boğazı’nda yat ve tekneleri gece kulübüne çevirdi. Boğazda, Beşiktaş Arnavutköy, Bebek ve Haliç’te akşam saatlerinde başlayan yat partileri hız kesmeden devam ediyor.

Partilerde iğne atsan yere düşmüyor
Tüm uyarılara ve her geçen gün artan vaka sayılarına rağmen partiye katılanlar ne maske taktı ne de sosyal mesafe kurallarına uydu. Partilerde doyasıya eğlenenler virüse adeta meydan okudu. Mesafenin hiçe sayıldığı partilerde eğlenen onlarca kişi, o anları kaydedip bir de sosyal medyada paylaştı. İğne atsan yere düşmeyecek partiler kameralara yansıdı.


Yurt Dünya 22.08.2020 08:52:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de otomobil ile pikap çarpıştı: 2 yaralı

2

Osmaniye’de TIR devrildi, alev alev yandı; itfaiye ters yönden müdahale etti

3

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

4

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

5

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

6

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

7

İSG "Sabiha Gökçen'in İzinde" serisinin üçüncü buluşmasını düzenledi

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta konuştu:

9

Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası açılışında konuştu:

10

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta TARDİP Projesi'nin tanıtım programında konuştu: