(Özel) İstanbul trafiğinde “bu kadarına da pes” dedirten görüntü kamerada

(Özel) İstanbul trafiğinde “bu kadarına da pes” dedirten görüntü kamerada

(Özel) İstanbul trafiğinde “bu kadarına da pes” dedirten görüntü kamerada

Maltepe’de bir maganda arkadaşını yüzüstü motosiklete yatırarak dakikalarca seyretti. Maganda hem kendi hem de arkadaşının canını tehlikeye attığı o anları “ücretsiz nakliyat yapılır” notuyla sosyal medyada paylaştı.
İstanbul’un çeşitli noktalarında trafikte motosikletle drift yaparak makas atan ve tek tekerlek üstünde giden magandalara bir yenisi daha eklendi. Tüm uyarılara, ağır para cezalarına ve uygulamalara rağmen mega kentte trafik terörü devam ediyor. Son olarak Maltepe’de kaydedilen görüntülerde motosikletli bir maganda, akrobatik hareketler yapmak için arkadaşıyla motosikleti bindi. Kendi düzgün oturan ancak arkadaşını yüzüstü yatıran maganda sokak üzerinde seyretmeye başladı. Şov uğruna akrobatik hareketler yapan maganda hem kendi hem de arkadaşının canını tehlikeye attı.

“Ücretsiz nakliyat yapılır” notuyla paylaştı
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafikte terör estirdiği o anları kaydedip “ücretsiz nakliyat yapılır” notuyla sosyal medyada paylaşan motosikletli magandayı yakalamak için çalışma başlattı.


Yurt Dünya 9.10.2020 10:22:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

2

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

3

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu

4

Antalya'da yapılacak "COP31"in turizmi çeşitlendirip sezonu uzatması bekleniyor

5

Antalya'da kanala düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

6

Lexus LBX "En İyi Kabine Sahip Küçük SUV" seçildi

7

Hatay Valisi Masatlı, Antakya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi

8

Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

9

Isparta'da öğretmenin geliştirdiği patentli uygulama okullarda tasarruf sağlıyor

10

Karaciğer hastası, Adana'da ablasından yapılan nakille hayata tutundu