(ÖZEL) İstanbul’da deniz salyası istilası devam ediyor

(ÖZEL) İstanbul’da deniz salyası istilası devam ediyor

(ÖZEL) İstanbul’da deniz salyası istilası devam ediyor

İstanbul’da sahil şeritlerinde zaman zaman yoğunlaşan deniz salyası istilasındaki son durum havadan görüntülendi. Suadiye Sahili’nde çekilen görüntülerde tekneler, salya kaplı denizde ilerlerken ilginç görüntüler oluşturdular.
Marmara Denizinde görülen deniz salyası İstanbul sahillerini de kimi zaman aşırı yoğun bir şekilde gözükmeye devam ediyor. İstanbul Anadolu Yakası Suadiye Sahili’nde havadan çekilen görüntülerde denizin büyük bir bölümünün salya ile kaplandığı görülüyor. Yüzeyi salya ile kaplı iskelenden ayrılan bot ve tekneler havadan görüntüleri ile felaketin boyutunu gözle önüne seriyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ekipleri ise sahil kenarına getirdikleri araçları ile deniz yüzeyindeki salyayı temizlemeye çalışıyor. Sahilde yürüyen vatandaşlar ise gördükleri manzara karşısında şok oluyorlar. Bazı noktalarda tamamen salya ile kapanan sahilde denizi 200 metre kadar deniz gözükmüyor.


Güncel 26.06.2021 10:05:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

2

Voleybolda Arabica Coffee House Kadınlar 1. Lig yarı final etabı, Alanya'da başladı

3

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası

4

YÖK ve TÜME arasında yapay zeka destekli otonom çiftlik işbirliği protokolü imzalandı

5

Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası, Antalya'da başladı

6

İş Bankası çocukların müşteri olma sürecini dijital ortama taşıdı

7

İran Milli Futbol Takımı, Antalya'da kamp yapıyor

8

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Adana'da sağanaktan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

9

YÖK Başkanı Özvar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini ziyaret etti

10

Sorgun Yaylası'nda menderesler havadan görüntülendi