Kızının nikahı kıyan evlendirme memurunun duydu dolu anları

 Kızının nikahı kıyan evlendirme memurunun duydu dolu anları

Kızının nikahı kıyan evlendirme memurunun duydu dolu anları

Bilecik’te kızının nikahını kıyan evlendirme memuru, duygu dolu anlar yaşadığını belirterek ağlamamak için kendimi zor tuttuğunu söyledi.
Bilecik’in Söğüt ilçesinde belediyede evlendirme memuru olarak görev yapan Ayhan Çengel, 26 yaşındaki sınıf öğretmeni kızı Elif ile Servet’in nikahları kıyarak, duygu dolu anlar yaşadı. Söğüt Türk Sofrası’nda düzenlenen düğüne Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Söğüt eski Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
9 yıldır Söğüt Belediyesinde evlendirme memurluğu yapan 49 yaşındaki Ayhan Çengel, kendi kızının nikahını kıyarken, genç çiftler hep bir ağızdan ’evet’ dedi. Bugünü hiç unutmayacağını anlatan Ayhan Çengel, "9 yıldırı bu görevi yürütüyorum, ama bu günü hiç unutmayacağım. Kendi kızımın nikahı kıymak bana nasip oldu. Çok duygulandım, ağlamamak için kendimi zor tuttum. Kızım ve artık bir evladım olan damadıma bir ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.


Güncel 27.07.2021 11:49:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: