Kore gazisi Temel dedenin tek isteği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görebilmek

 Kore gazisi Temel dedenin tek isteği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görebilmek

Kore gazisi Temel dedenin tek isteği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görebilmek

Silivri’de yaşayan 91 yaşındaki Kore gazisi Temel Arslantaş’ın tek isteği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi görebilmek. Dileğini gerçekleştirmek için oğlu ile birlikte Ankara’ya gideceğini söyleyen Temel Arslantaş, "Çarşamba günü geliyorum Cumhurbaşkanım, beni bekleyin" dedi.
91 yaşındaki Kore gazisi Temel Arslantaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye olan sevgisini dile getirdi. Tek isteği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek olduğunu söyleyen Arslantaş, Çarşamba günü bu dileğini gerçekleştirmek için Ankara’ya gideceğini ifade etti. Arslantaş, "Onlar büyük adam, memleket için çalışıyorlar. Gece gündüz dua ediyorum. Gece gündüz memleket için çalışıyorlar, babamız olsa uğraşmaz. Adam çok şeyle uğraştı. İstanbul’da su bulamazdık, belediye reisi oldu da su akıttı. Memleket için çok uğraştı. Çok çalışıyor diye hapse de attılar. Çarşamba günü geleceğim Cumhurbaşkanım, bekle beni" dedi.
Temel Arslantaş’ın oğlu Hakan Arslantaş da, "Babamın benden son bir isteği vardı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli’yi görmeyi çok istiyordu. İnşallah bu Çarşamba günü kısmet olursa Ankara’ya gideceğiz. İnşallah görüşme fırsatı bulabiliriz" diye konuştu.


Güncel 12.03.2023 15:47:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Kızılay, Adana'da iftar programı düzenledi

2

Antalya'da kent içi toplu taşıma için yeni otobüsler hizmete alındı

3

Manavgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

4

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

5

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

6

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

8

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

9

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

10

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi