(Özel) Pandemi Kadıköy’deki antikacıları da vurdu; müzayedeler sosyal medyaya taşındı

(Özel) Pandemi Kadıköy’deki antikacıları da vurdu; müzayedeler sosyal medyaya taşındı

(Özel) Pandemi Kadıköy’deki antikacıları da vurdu; müzayedeler sosyal medyaya taşındı

Kadıköy’deki antikacılar şu sıralar derin bir sessizliğe büründü. Pandemi nedeniyle vatandaşların uğramaz olduğu antikacılar çözümü sosyal medya üzerinden müzayede düzenlemekte buldu.

Tarihi parçalar sosyal medya üzerinden yapılan müzayedelerle alıcılarıyla buluşuyor. Kadıköy’de antikacılar içerisinde onlarca kalabalıkla yapılan müzayedeler pandemi nedeniyle müşterilerin azalması sonrası yerini sosyal medyaya bıraktı. Tarihi parçalar sosyal medya üzerinden yapılan müzayedelerle alıcılarıyla buluşuyor. Antikacılar müzayedeye çıkaracakları ürünün hazırlıkları tamamlandıktan sonra gün ve saat belirlenip alıcılarla sanal ortamda buluşuyorlar. Satışlar sadece İstanbul sınırlarıyla kalmıyor, istenilen her yere ürünler ulaştırılıyor.

“Sosyal medya üzerinden yapılan satışlar sayesinde antikacılar ayakta kalabiliyor”
Kadıköy’de antikacılık yapan Alparslan Ünal, “Pandemiye girdikten sonra maalesef dükkancılık bir nebze öldü diyebiliriz. Biz de artık ürünlerimizi internet üzerinden satıyoruz. Açık arttırmayla satışları gerçekleştiriyoruz. Müzayedeler düzenliyoruz. Sosyal medya üzerinden yapılan satışlar sayesinde antikacılar ayakta kalabiliyor. Ayrıca Pandemi nedeniyle Avrupa’ya çıkışlarda problem yaşadığımız için ürün çeşitliliğinde bir azalma söz konusu. Elimizdeki ürünleri değerlendirmeye çalışıyoruz. Yurtiçine yöneldik” diye konuştu.



Güncel 22.02.2021 10:10:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor, 3 futbolcu transfer etti

2

Octopus, Barcelona'da perakende sektörü için 4 yeni yapay zeka modülünü tanıttı

3

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

5

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

6

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

7

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

8

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

9

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

10

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu: