Özel sektörden Akdeniz’de Türk gazının çıkarılmasına destek çağrısı

Özel sektörden Akdeniz’de Türk gazının çıkarılmasına destek çağrısı

Özel sektörden Akdeniz’de Türk gazının çıkarılmasına destek çağrısı

Akdeniz’de Türk gazının çıkarılması konusunda özel sektörün de arama ve sondaj çalışmalarına katılımı içim gerekli desteğin verilmesi konusunda destek çağrıları gelmeye devam ediyor. Akdeniz’de birçok noktada navtex ilan ederek gaz aramaya başlayan hükümete özel sektörden destek geldi.
Yılmazlar Group CEO‘su Harun Reis Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete Akdeniz’de bulunan Türk gazının çıkarılması konusunda özel sektöre destek verilmesi konusunda çağrıda bulundu. Yılmaz, Türkiye’nin Akdeniz konusunda çok haklı girişimde bulunduğunu söyleyerek özel sektör olarak bu konuda üzerilerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.
Türkiye’nin Akdeniz’de gaz çıkarmaya ihtiyacı olduğunu dile getiren Harun Yılmaz, "Türk halkının da bu gazdan elde edilecek gelire ihtiyacı var. Bir taraftan devlet kendi aramasını yaparken bir taraftan da özel sektör olarak bizler de bu aramalara destek verebiliriz. Özel sektör desteği alan sondaj çalışmaları daha çabuk netice verecektir" ifadelerini kullandı.


Güncel 14.08.2020 22:44:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

2

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

3

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

4

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

5

Bölgesel Amatör Lig

6

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

7

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

8

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

9

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

10

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı: