(Özel) Sonbaharda Kazdağları off road meraklılarının uğrak noktası oldu

(Özel) Sonbaharda Kazdağları off road meraklılarının uğrak noktası oldu

(Özel) Sonbaharda Kazdağları off road meraklılarının uğrak noktası oldu

Kazdağları sonbahar aylarının gelmesiyle farklı bir güzelliği büründü. Off Road meraklıları ise bu eşsiz güzellikleri görmek ve yaşamak için özel yapım donanımlı araçları ile bölgede etkinlikler yapıyor.
Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 4x4 Safari & Kamp - Karavan Grubu üyeleri Kazdağlarında iki günlük bir etkinlik ile sonbaharın güzelliklerini kamp yaparak yaşadılar. Özel donanımlı araçları ile Kazdağları’nın zorlu ve çamurlu yollarında zaman zaman bata çıka ilerleyen grup üyeleri Dalak Suyu mevkiinde kamp yaptılar. Gün içinde ise özel donanımlı arazi araçları ile Kazdağları’nın sonbahar güzellikleri arasında zorlu koşullarda off road yapma imkanı buldular.
Kazdağları özellikle güneyde Balıkesir ve kuzeyde Çanakkale üzerinden çeşitli parkurlar ile doğa sporlarını sevenleri yılın her mevsiminde ayrı güzellikler sunmaya devam ediyor.


Güncel 3.11.2021 09:46:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

2

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

3

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

4

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu:

5

Antalya'da falezlerden düşerek yaralanan kişi kurtarıldı

6

Hatay'da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü bahçede yakalandı

7

Osmaniye’de 100 çiftçiye 1.500 plastik kasa desteği sağlandı

8

Antalya'da meslek tanıtım etkinliği düzenlendi

9

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur Gölü Eylem Planını açıkladı:

10

TEB "Kaza veya Hastalık Sonucu Hastane Gündelik Teminatı"nı sunmaya başladı