Özel öğrenciler koro gösterisi sundu şiir ve şarkılar seslendirdi

Özel öğrenciler koro gösterisi sundu şiir ve şarkılar seslendirdi

OSMANİYE’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, özel öğrenciler koro gösterisi sundu şiir ve şarkılar seslendirdi.Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı Osmaniye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde yapıldı.
Vali Erdinç Yılmaz ve beraberindekiler, program öncesinde öğrenciler tarafından yapılan el emeği ürünlerin ve resimlerin yer aldığı sergiyi gezerek, birbirinden güzel ürünleri yapan öğrencileri tebrik ettiler.
Vali Erdinç Yılmaz, programın düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasının devamında, “Hepimiz bir engelli adayıyız, bunun bilinciyle hareket etmeliyiz. Engelleri kaldırmak, engelli kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştırmak hepimiz için bir sorumluluk, bir görevdir. Her an engelli bir kişi olabileceğimizi hiç aklımızdan çıkarmayarak, bulunduğumuz konum hangi konum olursa olsun, engelli kardeşlerimizin engellerini nasıl kaldırırız, engellerini nasıl azaltırız, bunun düşüncesi içinde olmalıyız. Şunu çok iyi biliyoruz, engelli kardeşlerimize fırsat verdiğimizde, onlara imkân tanıdığımızda gerçekten muhteşem çalışmalar ortaya koyuyorlar. Onları tebrik ediyorum, her zaman yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyorum. 3 Aralık Engelliler Gününü kutluyor, hayatlarında sağlık, başarı diliyorum.” dedi.
Osmaniye Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencilerinin Koro gösterisi ile devam eden programda, Osmaniye Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri Furkan Gök şiir okudu ve Süleyman Kaya şarkı söyledi. Öğrenciler tarafından sergilenen “Filistin Ağıdı” isimli piyesin ardından Osmaniye Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencisi Birgül Bulut şiir okudu.
Programın son bölümünde, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonasında 1500 metre bayanlarda 6 dakika 11 saniye derecesiyle Türkiye dördüncüsü olan Melike Yazıcı’ya hediyesi Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından verildi. Vali Yılmaz sporcumuzu tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı Osmaniye Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencilerinin Halk Oyunları gösterisi ile son buldu.



Osmaniye 2.12.2023 01:04:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor