Özgüvenli çocuk yetiştirmenin püf noktaları konuşulacak

Özgüvenli çocuk yetiştirmenin püf noktaları konuşulacak

Özgüvenli çocuk yetiştirmenin püf noktaları konuşulacak

Okulların açılmasıyla birlikte ebeveyn-çocuk etkinlikleri başladı. ‘Çocuğumla Öğreniyorum Buluşmaları’ kapsamında 17 Eylül’de Dr. Özgür Bolat ve Ceyda Düvenci aileleri bilinçlendirecek.
Geçtiğimiz yıl düzenlenmeye başlanan ‘Çocuğumla Öğreniyorum’ webinar buluşmaları, dijital platformdan çıkıp 17 Eylül’de Akasya’da gerçekleşecek. Ebeveynlerin ve ebeveyn adaylarının, çocuklarının büyüme süreçlerine eşlik ederken kendi gelişimlerine de katkı sağlamalarını hedefleyen söyleşide Dr. Özgür Bolat ve Ceyda Düvenci ‘Özgüvenli Çocuk Nasıl Yetiştirilir?’i konuşacak.
Akasya zemin katta 17 Eylül Cumartesi günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek etkinlik, ücretsiz olarak düzenlenecek. Yeni ebeveyn olmuş ya da olmak için gün sayan herkes bu keyifli ve bilgilendirici söyleşiye katılabilecek.


Güncel 15.09.2022 11:35:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

3

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

4

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

5

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

6

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

7

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

8

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

9

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

10

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından