Öztürk: "Deprem bölgesinde canla başla çalışıyoruz”

Öztürk:

Öztürk: "Deprem bölgesinde canla başla çalışıyoruz”

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, deprem bölgesindeki hasarın bir an önce giderilmesi için canla başla çalıştıklarını söyledi.
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen asrın depreminde arama-kurtarma çalışmalarının tamamlandığı yerlerde enkaz kaldırma çalışmaları başlatıldı. Taşova Belediyesi’ne ait odun yüklü kamyonla 16 Şubat günü Kahramanmaraş’a giden araç dönmeyip enkaz kaldırma çalışmalarına destek oluyor.
Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, “Belediyemiz araç ve ekiplerinin deprem bölgesinde dönüşümlü hizmetleri aralıksız sürüyor. Deprem bölgesine yakacak odun yüküyle intikal eden ekiplerimiz ve kamyonlarımız arama kurtarma faaliyetlerinin sonlandırıldığı bölgede enkaz kaldırma çalışmalarına katkı sağlıyor. Hızla enkaz kaldırma çalışmalarını tamamlayıp bölgedeki hasarın bir an önce giderilmesi için canla başla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.


Yurt Dünya 18.02.2023 15:17:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Vodafone, TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

2

BMW Group'tan 2025'te 7,45 milyar avro net kar

3

Antakya'da evde çıkan yangın söndürüldü

4

Osmaniye’de öğrenciler “Seyit Onbaşı” tiyatrosuyla Çanakkale ruhunu yaşattı

5

Osmaniye'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Tarsus Kaymakamı Akyüz, Tarsus Devlet Hastanesini ziyaret etti

7

AK Parti Akseki İlçe Teşkilatından iftar programı

8

Devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

9

Kozan'da 4 mahalledeki meralar gübrelendi

10

Öğrenciler Yeşilay'ın etkinlikleriyle bağımlılık konusunda farkındalık kazandı