Özyurtlar Holding: Esenyurt, konut satışında 2020'nin de yıldızı olacak

Özyurtlar Holding: Esenyurt, konut satışında 2020

Özyurtlar Holding: Esenyurt, konut satışında 2020'nin de yıldızı olacak

ISTANBUL (AA) - Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Baskani Tamer Özyurt, Esenyurt'un, son yillarda en çok konut satisinin yapildigi ilçeler siralamasinda zirvede oldugunu belirterek, "Ilk 8 ay, yilin tamamina yön verecek. Esenyurt, 2020'nin de yildizi olacak." ifadelerini kullandi.

Tamer Özyurt, yaptigi yazili açiklamada, Istanbul'da çok konut satisinin gerçeklestirildigi ilçeler siralamasinda son yillarda zirveye oturan Esenyurt'un, 2020'nin 8 ayinda da bu konumunu korudugunu bildirdi.

Özyurt, "Merkezi konumu, genis ulasim agi, yeni yapilan ulastirma projeleri ve sundugu katma degerle sehrin yildizi olarak gösterilen Esenyurt, son yillarda en çok konut satisinin yapildigi ilçeler siralamasinda zirvede. Ilk 8 ay, yilin tamamina yön verecek. Esenyurt, 2020'nin de yildizi olacak." ifadelerini kullandi.

Ilk 8 ayda ilçede satilan konut adedinin 23 bin 79'a ulastigini aktaran Özyurt, bölgede insa ettikleri markali konut projeleriyle Esenyurt'un hem ekonomik hem de toplumsal açidan gelisimine sagladiklari katkilardan bahsetti.

Özyurt, Esenyurt'un, hizli gelisimiyle kisa sürede Istanbul'un en kozmopolit ilçelerinden biri haline dönüstügünü belirterek, su degerlendirmelerde bulundu:

"Son yillarda yapilan ulastirma projeleri, Esenyurt'ta yasami cazip hale getirdi. Istanbul Havalimani'nin faaliyete girmesi, ilçede konut edinmeye yönelik talepte siçrama etkisi sagladi. Ilçedeki kozmopolit yapi, konut projelerinin de her türlü hedef kitleye uygun olarak gelistirilmesi ihtiyacini yaratti. Ilçemizde her bütçeye, her türlü yatirim beklentisine hizmet veren projelerin sayisi artiyor. Dolayisiyla Esenyurt, her türlü yatirimci için bir cazibe merkezine dönüstü."


- "Konut talebi uzun yillar devam edecek"


Tamer Özyurt, pandemiye ragmen yilin 8 ayinda satilan konut adedinin 23 bini astigini belirterek, "Esenyurt'un yilin sonuna kadar zirvedeki yerini koruyarak 2020'nin yildizi olacagina inaniyorum. Yapimi devam eden ulastirma projeleriyle birlikte talebin uzun yillar devam edecegini söyleyebilirim." ifadelerini kullandi.

Ilçenin Istanbul Havaalani, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, TEM ve D-100 baglanti yollarina yakin konumuyla yatirim degerini her geçen gün artirdigini vurgulayan Özyurt, sunlari kaydetti:

"Pek çok üniversitenin yerleskelerinin bölgede yer almasi ve civarinda kurulmaya baslanan is merkezleri nedeniyle genç nüfusun çekim noktasi haline geldi. Bu gelisim süreci, bölgeye yapilan büyük ölçekli projelerin de sayisini artirdi. Özyurtlar Holding olarak Esenyurt'un ilk büyük ölçekli projesini hayata geçirerek bu yöndeki yatirimlara yön veren öncü bir adim attik ve atmayi da sürdürüyoruz. Girisimimizin bir neticesi olarak çogalan büyük ölçekli projelerle ilçe, her kesimden yatirimcidan talep görmeye basladi. Yabanci yatirimci da kisa sürede bölgeyi markajina aldi."









Politika 27.10.2020 12:19:49 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Antalya Valiliğini ziyaret etti

2

Adana'da CHP ilçe başkanının darbedilmesine tepki

3

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Antalya'da Kumluca Belediyesini ziyaret etti:

4

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

5

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

6

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

7

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

8

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

9

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

10

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı