PALU-DER’de görev dağılımı gerçekleşti

PALU-DER’de görev dağılımı gerçekleşti

PALU-DER’de görev dağılımı gerçekleşti

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’nde (PALU-DER) genel kurulun ardından görev dağımı yapıldı.
PALU- DER 8. Olağan Genel Kurulunun ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı. Dernek Başkanı Fadıl Ülgen olurken, yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Halil Bahçecioğlu ve Erhan Bahçeci oldu. Ziyattin Fırat muhasip olurken Genel Sekreter de Ahmet Özdemir oldu.
Palu- Der Başkanı Fadıl Ülgen; “ Coşkulu bir şekilde geçen kongrenin ardından ilk yönetim kurulu toplantımızı yaptık. Bizlere her zaman destek olan üyelerimize ve önceki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilen arkadaşlarımı da tebrik ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Yönetim Kurulu’na ise Prof. Dr. Necip Pirinçci, Muhammed Ali Akdağ, Sabahattin Kaya, Rıza Aslaner, Hayrettin Karakaya, Av. Ahmet Türegün, Seyfettin Bahçeci, Ali Şevdar Çakıcı, Selahattin Çobanoğlu ve Ferhat Ataş’ın seçildiği bildirildi.


Güncel 3.11.2022 11:50:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Osmaniye'de turp işçileri, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Anadolu'nun kahve kültürünü tanıtan müzeyi 2 yılda yaklaşık 50 bin kişi gezdi

4

Yeşilay, Hatay'da geçen yıl 8 bin 125 kişiye bağımlılıkla mücadele eğitimi verdi

5

arabam.com'dan kış aylarında güvenli sürüş tavsiyeleri

6

Antalya, bisiklet sporunda da en önemli kamp merkezlerinden biri olacak

7

Cesur Kulaçlar projesinin 3. dönemi tamamlandı

8

Burdur'daki Karacaören Barajı'nda üretilen alabalık ve somon yurt dışından alıcı buluyor

9

Yale Linus Akıllı Kilit L2 Lite'ı piyasaya sürdü

10

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor