Pandemi sürecinde katkı sağlayanlara teşekkür plaketi

Pandemi sürecinde katkı sağlayanlara teşekkür plaketi

Pandemi sürecinde katkı sağlayanlara teşekkür plaketi

Sağlık Bakanlığı pandemi sürecinde Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verildi.
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın başta filyasyon ekiplerine araç tahsis etmesi ve süreçteki diğer katkılarından dolayı plaket takdim etti. Plaketini Vali Mustafa Çiftçi’nin elinden alan Başkan Aşgın yaptığı konuşmada sürecin en başından beri sağlık çalışanlarının yanında olduklarını vurgulayarak, “Onların özveri ile çalıştıklarına şahidiz. Filyasyon ekipleri için 32 araçtan oluşan desteğimiz de bunun en bariz göstergesidir. Desteklemek amacıyla verdiğimiz araçların sürelerini ihtiyaç olduğu süre kadar uzatacağız. Sağlık çalışanlarına desteklerimiz bundan sonra da devam edecek” şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından Başkan Aşgın, İl özel idaresi genel sekreteri Recep Çıplak ve İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık’a plaketlerini takdim etti.


Güncel 10.06.2021 20:25:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Citroen'den aralık ayına özel sıfır faizli finansman desteği

2

Türk Kızılayın Gazze için hazırladığı 19. "İyilik Gemisi" Mersin limanından uğurlandı

3

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

4

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor

5

Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 28 zanlı tutuklandı

6

"Elite Label" kategorisindeki Mersin Maratonu'nda 7. kez madalya heyecanı yaşanacak

7

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar alan 10 katlı iş merkezi kontrollü şekilde yıkıldı

8

Üniversitenin uygulama çiftliği öğrencilere sahada eğitim imkanı sunuyor

9

Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu

10

Fiat Professional'dan "Büyük Aralık Kampanyası"