Pandemiyi fırsata çevirdi, iş kadını oldu

Pandemiyi fırsata çevirdi, iş kadını oldu

Pandemiyi fırsata çevirdi, iş kadını oldu

Tokat’ta, Pandemiyi fırsata çevirerek iş kadını olan ev hanımı yaptığı ev yemeklerini satarak aile bütçesine katkı sağlıyor.
Tokat’ta evli ve 3 çocuk annesi Sevda Gürler (36), pandemi sürecinde artan ev yemeği ihtiyacını fırsata çevirdi. Gürler, evinde yaptığı ev yemeklerinin tanıtımını sosyal medya üzerinde yaparak sipariş topluyor. Aldığı siparişlerle hazırladığı yemekleri müşterilerinin kapısına kadar ulaşmasını sağlıyor. Gürler, her geçen gün artan siparişler bir hayli memnun. Ev hanımlığından iş kadınlığına adım atan Gürler, hem vaktini çok sevdiği yemek yapmak için harcıyor hem de elde ettiği gelirle aile bütçesine katkıda bulunuyor.
Gürler yaptığı açıklamada “Bir iş yerinde çalışmayı düşündüm. 3 çocuğum olduğu için çocuklarımı bir yere bırakamayacağım için evde üretim yapmaya karar verdim. İlk üretimim toz tarhana oldu. Talepler çoğalınca arkadaşlarımın da tavsiyesi ile zeytinyağlı dolma, börek, tatlı yapmaya başladım” dedi.


Güncel 4.05.2021 13:16:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi