Park halindeki otomobil hareket edip direğe çarparak yandı

Park halindeki otomobil hareket edip direğe çarparak yandı

Park halindeki otomobil hareket edip direğe çarparak yandı

Samsun’da park halindeki bir otomobil rampa aşağı hareket ederek beton elektrik direğine çarpması sonucu alev alarak yandı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi 1545. Sokak’ta sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan Betül Yiğit, 55 ABL 795 plakalı otomobilini hastanenin yan tarafındaki bir marketin önüne park edip görev yeri olan hastaneye gitti. Bir süre sonra otomobil aniden hareket edip rampa aşağı ilerlemeye başladı. Virajda refüje çarpıp yeniden yola savrulan otomobil park edildiği yerden yaklaşık 500 metre ilerledikten sonra yoldan çıkıp kaldırım kenarındaki beton elektrik direğine çarptı. Bu sırada otomobil direkten yere inen kabloyu ezince kablo şase yapıp yangın çıktı. Aracın tamponunun tutuşması sonucu alevler aracın ön kısmını sardı, içine sıçradı.
Yanan otomobil itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangında araç büyük çapta zarar gördü. Aracının kaza yapıp yandığını öğrenerek olay yerine gelen Betül Yiğit, büyük üzüntü yaşadı.



29.05.2023 12:56:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" sürüyor

2

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

4

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

5

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

6

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

7

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

8

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

9

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

10

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı