Park halindeki otomobillerin lastiklerini bıçakla patlatıp kaçtılar

Park halindeki otomobillerin lastiklerini bıçakla patlatıp kaçtılar

Park halindeki otomobillerin lastiklerini bıçakla patlatıp kaçtılar

Antalya’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir apartmanın otoparkında park halindeki 3 otomobilin ön lastiklerini bıçakla patlattı. Sabah uyandıklarında lastiklerin inik olduğunu gören apartman sakinleri, polise şikayetçi oldu.
Olay, gece bilinmeyen saatlerde Muratpaşa ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi 627 sokak üzerindeki bir apartmanın otoparkında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sabah evinden çıkan Ahmet Uzun, park halinde kendi aracı ile oğlu Muhammet Uzun’un sol ön lastiğinin, komşusuna ait aracın da sağ ön lastiğinin patlak olduğunu fark etti. Lastikleri inceleyen Uzun, bıçakla patlatıldığını fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbarla birlikte olay yerine gelen polis ekipleri, araçlarda incelemede bulundu. Uzun ailesi kimliği belirsiz şüpheliden şikayetçi olurken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

“Şüphelendiğim birisi yok”
Lastiklerin patlak olduğunu fark edince polise haber verdiğini belirten Ahmet Uzun, “3 arabanın ön tekerleklerini patlatmış. Bıçak sokmuş. Kimin olduğunu bilmiyoruz. Çok şaşırdım. Sadece kendi aracım değil, oğlumun aracınınkini de patlatmış. Şüphelendiğim birisi yok. Olsa zaten yakasından tutup ‘sen yaptın’ derim” diye konuştu.


Yurt Dünya 13.04.2022 13:16:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta hükümlü ailelerine ramazan desteği

2

Alarko'nun sürdürülebilirlik liderleri "Ortak Etki Günü"nde bir araya geldi

3

Adana'da "+1 Farkla Sahne Senin" etkinliği düzenlendi

4

Antalya'da "Uluslararası Robot Yarışması" koordinasyon toplantısı düzenlendi

5

Mersin'de örtü altında yetiştirilen erikte hasat mesaisi sürüyor

6

Osmaniye’de bayram tedbirleri, 8 bin 43 personel görevde

7

Alanya'da muz serasına devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

8

"Haliç'te 2. Disiplinler Arası Kadın Araştırmaları Sempozyumu" düzenlendi

9

GÜNCELLEME - Mersin'de silahlı kavgada yaralanan 2 kişi yaşamını yitirdi

10

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Mersin'e gelişinin 103. yıl dönümü kutlandı