Parka gelenler gözlerine inanamadı

Parka gelenler gözlerine inanamadı

Parka gelenler gözlerine inanamadı

Termometrelerin gündüz saatlerinde 25 dereceyi gösterdiği Edirne’de, ılık hava gece boyunca sürünce yüzlerce vatandaş soluğu parkta aldı. Parklarda aylar sonra en kalabalık gecelerden biri yaşanırken, vatandaşlar oturacak yer bulamayınca çimlere oturup sohbet etti, voleybol oynadı.
Edirne’de haftalardır etkili olan soğuk ve yağışlı hava yerini güneşli ve ılık havaya bıraktı. Gündüz saatlerinde 25 dereceye kadar artan sıcaklık, akşam saatlerinde de ılık hava şeklinde devam etti. Havanın ılık olmasını fırsat bilen yüzlerce Edirneli soluğu parklarda aldı. Gece boyunca süren ılık havanın keyfini çıkaran Edirneliler, arkadaşlarıyla geldikleri parklarda oturacak yer kalmayınca geceyi çimlere oturup geçirdi. Aynı anda onlarca kişi de gruplar halinde voleybol maçı oynadı. Eğlenceli anların yaşandığı geceye amatör müzisyenler renk kattı.

“Kısıtlamasız ve sıcak havaları çok özlemişiz”
Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkında gecenin geç saatlerine kadar eğlenen gençler, koronavirüs salgınında kısıtlamasız ve sıcak günleri çok özlediklerini söyledi. Parka arkadaşlarıyla birlikte gezmek için gelen üniversite öğrencisi Kutluhan Narin, sınavların bitmesiyle birlikte arkadaşlarıyla gezmeye çıktığını belirterek, soğuk havanın ardından sıcak havayı fırsata çevirdiklerini anlattı.

"Vize sınavları bitti, stres atmak için geldik"
Bir başka üniversitesi öğrencisi Selin Can da vize sonu sınavlar bitince stres atmak için parka geldiklerini ve eğlendiklerini söyledi. Reyhan Yüksel de hem havanın sıcak olmasından hem de kısıtlamasız günler geçirmekten sevinç duyduğunu ifade etti. Bir başka vatandaş Sergen Deniz ise iftarın ardından parka gelip arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirdiğini anlattı.


Güncel 9.04.2022 10:22:18 0
Anahtar Kelimeler: parka gelenler gözlerine inanamadı

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisindeki üstünlük "yapay zeka" ile artırılacak

2

Kumluca'da öğrenciler, gökyüzünü teleskopla inceledi

3

Antalya'da 25 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi

4

Maldivler'de tanışan Rus gelin ve Türk damat, Mersin'de evlendi

5

Depremde 146 kişinin öldüğü Hamidiye Sitesi'ne ilişkin davanın görülmesine başlandı

6

Adana'da kızını rahatsız ettiği iddiasıyla bir genci öldüren baba tutuklandı

7

Antalya'da eski eşini ve arkadaşını bıçakla yaralayan kişi tutuklandı

8

Hatay'da tarihi binada çıkan yangının nedeni araştırılıyor

9

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

10

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi