Parkta çakmak gazı kullanan gencin ibretlik hali

Parkta çakmak gazı kullanan gencin ibretlik hali

Parkta çakmak gazı kullanan gencin ibretlik hali

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir parkta çakmak gazı kullandığı ve kendisine zarar verdiği belirlenen genç, polis eşliğinde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kendinde olmayan ve çevresindekilere bağırıp çağıran genç, güçlükle sakinleştirildi.
Kasaplar Mahallesi 8530 sokakta bulunan Yörük Kasap Mehmet Parkı’nda bir gencin çakmak gazı kullandıktan sonra bağırıp çağırarak çevreyi rahatsız ettiği, kesici aletle kendisine zarar verdiği ihbarı, emniyet güçlerini harekete geçirdi. Polis ekipleri parka geldiklerinde, bankta oturan, yüzü kan içerisinde kendi kendisine bağırıp çağıran gençle karşılaştı. Polislere ve çevredeki vatandaşlara tepki gösteren ve adının Hüseyin olduğu belirlenen genç, yanına oturan bir mahalle sakini tarafından sakinleştirildi.
Bağımlı olduğu belirlenen gencin hareketleri ve söylemleri, bağımlılığın ne kadar kötü bir durum olduğunu gözler önüne serdi. Vatandaş tarafından sakinleştirilen genç, 112 Acil Sağlık ekibi tarafından ambulansla hastaneye götürülürken, ambulansta tedbir amaçlı olarak polis bulundu.


Yurt Dünya 24.11.2021 15:29:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Aşina" keçe resim sergisi açıldı

2

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

3

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

4

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

6

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

8

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

9

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

10

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı