PAŞABAHÇE 2020 YENİLİKLERİNİ İTALYA’DA HOST FUARI’NDA SERGİLEYECEK

PAŞABAHÇE 2020 YENİLİKLERİNİ İTALYA’DA HOST FUARI’NDA SERGİLEYECEK

Cam ev eşyasının lider markası Paşabahçe, yepyeni ürünlerini Horeca sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Host’ta sergilemeye hazırlanıyor. Paşabahçe, İtalya’nın Milano şehrinde 18-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda, tasarım harikası standı ve ikram kanalına yönelik en yeni ürünleriyle yer alacak.

03.10.2019 - Türkiye’nin en sevilen markaları arasında yer alan Paşabahçe, Horeca sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Host Fuarı’na katılıyor. 2 senede bir düzenlenen uluslararası Host Fuarı’nda ikram kanalına yönelik en yeni ürünlerini sergileyecek olan Paşabahçe, 18 – 22 Ekim tarihleri arasında Hall 9 - C11-D12’de yer alacak standında ziyaretçilerini bekliyor. İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen fuar boyunca ikram kesimi için hazırladığı geniş bir ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Paşabahçe’nin, ikram sektörünün beğenilen serilerinden olan Allegra, Iconic, Amber ve Linka serileri turkuaz ve gri renk seçenekleri ile genişliyor. Paşabahçe’nin en ikonik koleksiyonlarından biri olan Allegra, ayaklı kadeh, 3 boy kulplu bardak ve 2 boy ayaksız bardaktan oluşan, yalın ve zarif tasarımı ile dikkat çeken Iconic, farklı kadeh tasarımlarıyla göz dolduran Amber ve çekici tasarımıyla sofraların vazgeçilmezi olan Linka serileri yeni renk seçenekleriyle ziyaretçilerle buluşacak.

İkram sektörünün vazgeçilmez serisi Patisserie ailesine katılan, 3 katlı, dekoratif ve fonksiyonel sunum ürünü Villa Patisserie de fuarda yerini alacak. Paşabahçe kalitesini taşıyan ve üst üste dizilmiş üç cam kaseden oluşan Villa Patisserie, kullanım alanında olabildiğince az yer kaplamasıyla dikkat çekiyor.

Host Fuarı’nda Paşabahçe’nin sergilediği yenilikler arasında istiflenebilir yeni seriler Hill ve Grande Sunray da yer alıyor. İç içe geçebilen tasarıma sahip, iki farklı boy bardaktan oluşan Hill serisi sofralarda dikkatleri üzerine çekerken, dört farklı boyda istiflenebilir bardaktan oluşan Grande Sunray serisi ise yerden tasarruf sağlıyor.

Ayaklı bardak seçenekleriyle Veneto ve Napa serileri de Paşabahçe’nin iddialı ürünlerinden. Yumuşak ve yuvarlak hatları ile ele nazikçe oturan Veneto ayaklı bardakları beş farklı boyda tasarlandı. Klasik formlu kadehlerden oluşan Napa serisi ise göz alıcı dört ayrı tasarımla fuarda yerini alıyor.

Paşabahçe’nin fuarda görücüye çıkardığı bir diğer seri ise farklı tasarımıyla dikkat çeken Leafy bardaklar. Yaprak deseni işlenmiş gravürlü üç ayrı tasarımdan oluşan Leafy serisinde, tabanı ağız kısmından daha geniş olan bardaklar, seriye zarif bir görünüm katıyor.

Horeca sektöründe faaliyet gösteren uluslararası profesyonelleri buluşturan ve bu alandaki en büyük fuarlardan biri olan Host Fuarı, iki yılda bir İtalya’nın Milano şehrinde düzenleniyor. Bu sene 41. kez kapılarını açan Host Fuarı otel, bar, restoran, kafe gibi işletmelerin ihtiyaç duyduğu her türlü ürünü ve hizmeti sergileme imkanı sunarken geleceğin trendlerini de ziyaretçilerle buluşturuyor.

Paşabahçe Hakkında

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa’nın ikincidünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’ da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam, 80 yıllı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer almaktadır. Otomatik ve el imalatı olarak 10 binin üzerindeki ürün çeşidiyle çok geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ve ürünlerini 140 ülkeye ihraç eden Paşabahçe Cam, üretim faaliyetlerini Türkiye’de Kırklareli, Eskişehir ve Denizli fabrikalarında, yurt dışında ise Bulgaristan, Rusya Federasyonu ve Mısır’daki tesislerinde gerçekleştirmektedir.



Yurt Dünya 3.10.2019 16:02:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 4 firari hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

2

Şehit polis Şimşek'in adı, memleketi Hatay'daki okulda yaşatılacak

3

Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da "Deprem Dirençli İskenderun" söyleşisinde konuştu:

4

Hatay'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

5

Burdur'da otluk ve kavaklık alandaki yangın söndürüldü

6

Mersin'de narenciye balı hasadı yapıldı

7

Adana'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı açık saha tesislerinin toplu açılışı yapıldı

8

Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı etkinliklerle sürüyor

9

Hatay'da otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusunu itfaiye kurtardı

10

Bakan Yumaklı'nın katılımıyla Antalya'da orman yangını tatbikatı yapıldı