Pazar artıkları yaban hayvanlarına yem oldu

Pazar artıkları yaban hayvanlarına yem oldu

Pazar artıkları yaban hayvanlarına yem oldu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde semt pazarlarındaki atık sebze ve meyveler Alaşehir Belediyesi ekipleri tarafından toplanarak, kış şartlarında yiyecek bulma güçlüğü çeken yaban hayvanları için yem desteği sağlandı.
Alaşehir ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları unutulmadı. İlçede her hafta kurulan semt pazarlarındaki atık sebze ve meyveler Alaşehir Belediyesi ekipleri tarafından toplandı. Toplanan yiyecekler Alaşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ilçeye bağlı Kozluca, Azıtepe, Osmaniye, Horzumalayaka, Kestane Deresi mahallelerinde ormanlık alanlara bırakıldı.
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, amaçlarının karlı havalarda yaban hayvanlarının beslenmelerini ve yoğun kış şartlarına direnmelerini sağlamak olduğunu söyledi.


Güncel 17.02.2021 14:55:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı