Pazar fiyatlarında düşüş sürüyor

Pazar fiyatlarında düşüş sürüyor

Pazar fiyatlarında düşüş sürüyor

Samsun’da semt pazarlarında sebze-meyve fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Tezgahlarda karpuz 1,5, salatalık 3-5 ve domates ise 5-7 TL arasında satılıyor.
Yaz sebze ve meyvelerindeki bolluk tezgahlara indirim olarak yansıyor. Bafra ve Çarşamba Ovaları ile Tokat ve Amasya illerinden Samsun’a getirilen ürünler, tezgahları süslüyor. Özellikle yazın yaşanan bolluğa bağlı olarak düşen fiyatlar, tüketicinin yüzünü güldürüyor. Evlerinin ihtiyacını karşılamak için semt pazarlarına giden vatandaşlar, fiyatları olumlu karşıladı.
İlkadım ilçesi Ağabali Caddesi üzerinde cumartesi günleri kurulan semt pazarında şeftali 5-10 TL, kavun 7-10 TL, üzüm 8 TL, karpuz 1,5-2 TL, salatalık 3-7 TL, soğan 7 TL, fasulye 8-15 TL, biber 10 TL, biber-patlıcan 5 TL, domates 5-7 TL, patates 6-10 TL arasında satıldı.


Güncel 13.08.2022 17:52:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı